Pieron Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No i tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) warka 98 koelsch Zacieranie 43°C zasyp 44°C - 30 min. 52°C - 15 min. 63°C - 20 min. 70°C - 30 min podgrzanie do 75C Edytowane 23 Maja 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 warka 99 weizen Zacieranie 37C - zasyp 47C- 20min. 50C - 10min. 52C - 10min 64C - 20min. 71C - 30min. podgrzanie do 77C test sprzętu dla uupsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Warka nr 100 pszeniczne start dziś ok 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Warka nr 100 pszeniczne start dziś ok 14 No to gratulacje :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Trzeba będzie koniecznie uczestniczyć w tej jubileuszowej warce i wznieść toast za kolejną stówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Hee, fajnie móc pooglądać kolegę w akcji. Super sprawa i dzisiejszy jubileusz. Życzę kolejnej setki i byle do tysiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 dzisiaj wejść na kamerkę z unikalnymi IP było 24 a znam osobiście może 1/3 obchody trwają do końca weekendu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 obchody trwają do końca weekendu :) Czy to znaczy że warzenie będzie trwało do niedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 nie intensywna konsumpcja pod pretekstem 100 warki ale żeby nie było podejrzane to w sobotę kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Eh, źle się wyraziłem. Myślałem o codziennym warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 czyli niedługo rudy 102 masz coś zaplanowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 czyli niedługo rudy 102 masz coś zaplanowane ? Najlepiej coś z ciężkiego kalibru, jakiś RIS np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 czyli niedługo rudy 102 masz coś zaplanowane ? Najlepiej coś z ciężkiego kalibru' date=' jakiś RIS np [/quote'] zdradzę, zostały mi Quadruppel i 2 stouty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 czyli niedługo rudy 102 masz coś zaplanowane ? Najlepiej coś z ciężkiego kalibru' date=' jakiś RIS np [/quote'] zdradzę, zostały mi Quadruppel i 2 stouty No to tego pierwszego albo na zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Najlepiej coś z ciężkiego kalibru' date=' jakiś RIS np [/quote'] zdradzę, zostały mi Quadruppel i 2 stouty No to tego pierwszego albo na zmianę do końca sezonu mi zostały raptem 2 tygodnie zrobię 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 warka 100 weizen Zacieranie 37C - zasyp 47C- 20min. 50C - 10min. 52C - 10min 64C - 20min. 71C - 30min. podgrzanie do 77C warka z dnia 03.06.2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Warka 100 gratulacje! , ale majstrowanie z prądem przy wykorzystaniu zwykłej próbówki neonowej to nie polecam. Ostatnio podejrzałem Cię przy warzeniu. Sam kombinuję jak strumieniować moje warzenie i myślę że do końca miesiąca będzie transmisja Niestety nie mam kamery IP jak Ty, ale jakoś to wykombinuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) Warka 100 gratulacje! , ale majstrowanie z prądem przy wykorzystaniu zwykłej próbówki neonowej to nie polecam. Ostatnio podejrzałem Cię przy warzeniu. Sam kombinuję jak strumieniować moje warzenie i myślę że do końca miesiąca będzie transmisja Niestety nie mam kamery IP jak Ty, ale jakoś to wykombinuję. no to zobacz następnym razem czego się dorobiłem - nowa tablica rozdzielcza na tą setną warkę powstała. edit Edytowane 5 Czerwca 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) warka 101 dry stout Zacieranie 66C - zasyp 67C - 45min. 73C - 10min. podgrzanie do 75C Edytowane 7 Czerwca 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jutro startuje z ostatnią warką sezonu 09/10 będzie to Grodziskie start ok. 9 oczywiście online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) warka 102 piwo grodziskie Zacieranie zasyp 37 52°C 15 min 70°C 40 min podgrzanie do 75C Zasyp Słód pszeniczny 5,5 kg target 15g początek lomik 35g początek lomik 15 g 30 min mech irlandzki 10g Edytowane 15 Czerwca 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 własnoręcznie wędzony ? konkursowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 tak sama wędziłam a czy konkursowy to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ostatnie piwo sezonu /grodziskie/ zabutelkowane ! Pozostaje już tylko spijać piankę i opróżniać butelki na nowy sezon 10/11 na zdjęciach wizyta "wesołego autobusu" i japońskich turystów w drodze z Żywca do domu zarejestrowana na kamerze przemysłowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się