Bączek Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Niniejszym publikuję regulamin IIIKKPD.Jurorzy będą pracować w spokoju 14 sierpnia, natomiast oficjalne ogłoszenie wyników odbędzie się następnego dnia w czasie miejskiej imprezy "Forum tradycji" (natomiast wyniki będą publikowane w sieci zaraz po konkursie).Kolejne szczegóły będę zamieszczał w tym wątku na bieżąco.Powodzenia! 02 Formularz zgłoszeniowy IIIKKPD.pdf 01 Regulamin IIIKKPD.pdf Edytowane 3 Lipca 2015 przez Bączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz B Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam,regulamin pkt.13.Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają nagrody rzeczowe i dyplomy.To dyplomy w tym roku beda? bo w zeszłym nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam,regulamin pkt.13.Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają nagrody rzeczowe i dyplomy.To dyplomy w tym roku beda? bo w zeszłym nie było Były były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz B Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) tak a ja wiem ze dwie osoby nie dostały,dziwne bo u mnie nie wisi na scianie Edytowane 7 Lipca 2015 przez Tomasz B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kln Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jeżeli autorem piwa jest dwóch piwowarów, to czy tak jak w przypadku innych konkursów mogą je zgłosić wspólnie? Pytanie pada dlatego, że formularz zgłoszeniowy ani regulamin na to nie wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeżeli autorem piwa jest dwóch piwowarów, to czy tak jak w przypadku innych konkursów mogą je zgłosić wspólnie? Pytanie pada dlatego, że formularz zgłoszeniowy ani regulamin na to nie wskazuje. Proszę wpisać imiona i nazwiska piwowarów (wspólnie) do jednego formularza. Natomiast do kontaktu proszę podać jeden e-mail i jeden nr telefonu. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Bączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuZky Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Czy wysłane były/będą potwierdzenia przyjęcia piwa do konkursu? Moja paczka od piątku rano ma status "Wydano kurierowi do doręczenia", i jestem ciekaw czy dotarła czy spóźniła się i nie weźmie udziału w konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czy wysłane były/będą potwierdzenia przyjęcia piwa do konkursu? Tak, od dzisiaj. Wróciłem z krótkiego urlopu i idę do chłodni rozpakować paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Komunikat i wyniki: Kat. Witbier 1. Andrzej Miler, Szczecin, 43,6pkt 2. Łukasz Rymkiewicz, Warszawa, 41,8pkt 3. Piotr Brzeziński, Gdańsk, 39,8pkt Kat. APA 1. Michał Stefaniak, Szczecin, 34,4pkt 2. Filip Mazur, Szczecin, 32,8pkt 3. Zbigniew Hajdyła, Sucha Beskidzka, 31,8pkt Gratulujemy! Sędziowie: Artur Napiórkowski, Michał Giża, Marek Kamiński, Marta Kamieniecka, Paweł Leszczyński. Nagrody: 1m -300zł, 2m -200zł, 3m -100zł do wykorzystania w sklepach piwowarskich. Niebawem pełna lista finałowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dzięki za szybkie wyniki i gratulacje dla zwycięzców!Ciekawostką jest, że ten sam wit, który zajął tu 3. miejsce - w Chorzowie został określony jako siarkowy, kwaśny i fenolowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ciekawostką jest, że ten sam wit, który zajął tu 3. miejsce - w Chorzowie został określony jako siarkowy, kwaśny i fenolowy Niepotrzebny koment WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi666 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Ciekawostką jest, że ten sam wit, który zajął tu 3. miejsce - w Chorzowie został określony jako siarkowy, kwaśny i fenolowy A mój (miesięczny) był trzeci w Chorzowie a tu go nie ma... Piwo zmienia sie z czasem, minął ponad miesiąc. Witbier świeży jest lepszy, a z czasem siarka znika. Moja APA (świeża) była gdzieś tam 9-ta, tu (~3 miesięczna) pojechała tylko przy okazji wysyłki wita, ale się ułożyła i jest znośna mimo nowozelandzkich chmieli (Rakau) i jest na podium Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez zibi666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Pax, ludzie!Witbier jest stylem na tyle subtelnym i wielowymiarowym, że ciężko go ocenić obiektywnie. Zawsze wkradnie się jakaś osobista preferencja co do przypraw, rześkości czy nawet poziomu goryczki (odalbedowej czy odchmielowej).Ja mam jakiś obraz idealnego wita, sędziowie na różnych konkursach mają te obrazy różne. Wysyłając piwa na konkursy zdaję sobie z tego sprawę, jakkolwiek mogę czasem czuć rozczarowanie i nie dowierzać metryczce.To co napisałem, nie było atakiem na żaden z witowych konkursów, jedynie uniesieniem brwi i zdziwieniem. W ogóle to jeszcze raz dzięki za szybkie podanie wyników. I jeszcze raz gratulacje - przede wszystkim dla szczecińskiej bandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZZZabioreCiButy Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No w końcu jakieś top3. 5 miejsca już mi się znudziły Gratulację dla Szczecina 50% skuteczności na pudle, to niezły wynik! Mam nadzieję że pełne wyniki wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Gratulacje dla wszystkich laureatów, dla zwycięzców zwłaszcza. Przy takiej punktacji wity z czołówki musiały powalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Niebawem pełna lista finałowa. Czy możesz bliżej określić to "niebawem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Niebawem pełna lista finałowa. Czy możesz bliżej określić to "niebawem"? Dołączam się do prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 "niebawem"? Jutro publikuję pełną listę i kontakty z laureatami. Oczywiście zostaną rozesłane też arkusze zbiorcze oceny do piwowarów - jeszcze opracowują je sędziowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowanie kontaktów z laureatami ma na celu możliwość napastowania ich o każdej porze dnia i nocy? GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowanie kontaktów z laureatami ma na celu możliwość napastowania ich o każdej porze dnia i nocy? A to chyba nie opublikuję - przecież są wystarczająco dobrze wszystkim znani :-) A na serio: chodziło mi o to, że skontaktuję się osobiście z lauraetami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Klasyfikacja finałowa do pobrania. Jeszcze raz podziękowania dla uczestników i gratulacje dla laureatów Finał IIIKKPD.xls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Mogę jeszcze prosić ile było wszystkich Witów i Apa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoszono 21 APA i 27 Wit`ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 5te miejsce w pierwszym konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzięki wielkie zatem czekam teraz na metryczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi