Skocz do zawartości

Spotkanie w środku Polski [Propozycja]


Raczek

Potwierdzenie obecności 2  

17 użytkowników zagłosowało

  1. 1. Czy potwierdzasz swoje przybycie do Przyłubia 15-16 września ?

    • Tak będę napewno
      7
    • Niestety mnie nie będzie
      5
  2. 2. Czy potwierdzasz swoje przybycie do Przyłubia 15-16 września ?

    • Tak będę
      2
    • Niestety mnie nie będzie
      3


Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz tam nadmiar monachijskiego, co to jest 25 kilo? :D Ok, ja będę na pewno - co warzymy? Ja wezmę śrutownik i chłodnicę, mam nadzieję że będzie gdzie podłączyć. Z drożdży mam #1318 i #3724, ze względu na temperatury proponuje jakiegoś Belga.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A ja zważę mojego monacha, bo słyszałem, że powinienem mieć więcej...

Nie dość, że w słodowni dali nie to co powinni to jeszcze różnie wsypali do worków (chyba, że ich waga rżnie).

28 lipca dyżuruję w pracy, postaram się dotrzeć ok. godz. 17.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja bym proponował pszenicę - szybsza w dojrzewaniu :) Kwestia jak to jeszcze potem ogarnąć - ale ja pracuję w Solcu to powinno mi się udać. Potem tylko ktoś do pomocy przy rozlewie by się zdał :) Może jakaś eksperymentalna receptura przy tej okazji? :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak robimy pszenicę to ty Lewy robisz dekokcję a ja popatrzę, hahah! :D Najlepszy eksperyment to byłoby żytnie, genialnie nam szła filtracja ostatnio, co nie Lewy? :P

Zobaczmy co inni powiedzą, może też będą jakieś sugestie.

Co do słodu z GM to pamiętam jak kupowałem ostatnio, ich księgowy najpierw policzył cenę za kg 38 złotych a jak mu powiedziałem że to niemożliwe to policzył za...38 groszy. Taki mają zamęt bo na tony na codzień handlują :).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Proponuję Saisona jako lekkiego Belga.

Czy to jest impreza pod namiotami? Jeśli tak, to czy ktoś ma użyczyć namiot?

Edit: Można też uwarzyć Koźlaka holenderskiego na US-05

Edytowane przez Shooter
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.