wena Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Śląski Oddział PSPD zaprasza Piwowarki i Piwowarów na spotkanie w dniu 24-08-2012 (piątek). Temat przewodni PORTER BAŁTYCKI. Krótki wykład na temat portera wygłosi JKocurek. Po wykładzie degustacja naszych porterów oraz innych piw. Będzie to taki mały wstęp do Brackiej Jesieni 2012. Spotkanie odbędzie się w Domu Przyjęć WENUS w Chorzowie ul. Janasa 13 (teren bazy samochodowej) Koszt 30 zł. od osoby. Kwota ta w całości przeznaczona jest na katering. Zapisy i płatność przelewem do dnia 20-08-2012r. Nr konta podany zostanie na PW. Będzie to pierwsze spotkanie, ale mam nadzieję, że bedą się odbywać cyklicznie np. co kwartał. Lista chętnych wena + 1/2 weny Ignac + Angela Gabi + Pedro Pieron + 2 osoby Przemyss prusak ronin210 crocco shayboos diebels? Dziadek pavulonek Marekch2 + 1 osoba Szwed Jejski drozd + 1 romanoff Kasanga Czeki Pablo Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez wena marekch2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jeszcze się nie odezwałam, a już jestem zapisana . Szkoda tylko,że nie mamy portera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 GABI - Ty jako zdyscyplinowany członek (w..) z obowiązku musisz być. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 GABI - Ty jako zdyscyplinowany członek (w..) z obowiązku musisz być. :D Zapomniałam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeki Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jeśli zmiana w pracy pozwoli to przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jeśli zmiana w pracy pozwoli to przyjadę Ty już masz obowiązek spotkania i zapisuj się powoli do PSPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Serdecznie zapraszamy wszystkich piwowarów domowych. Warto się spotkać, pogadać i posmakować dobrego piwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wolni piwowarzy też mogą czuć się zaproszeni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Cześć Wolni piwowarzy też mogą czuć się zaproszeni? Przecież Wena nic nie pisał że są jakieś ograniczenia, oczywiście że mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wolni piwowarzy też mogą czuć się zaproszeni? Wprawdzie BIELOK już naisał, ale chcę potwierdzić. ZAPROSZENIE JEST SKIEROWANE DO WSZYSTKICH PIWOWAREK I PIWOWARÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jako że do Chorzowa nie mam daleko, więc zgłaszam chęć udziału w spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jesteś dopisany. Lista jest w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 No i moja piykno mi pedziała-A jedź se ! Tóż i byda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jak cza to cza - jesteś dopisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ale cisza w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Poproszę mnie dopisać. Co prawda jeszcze muszę przeforsować urlop w ten dzień bo akurat nocna zmiana, oraz uzupełnić zapasy bo piwnica pusta ale co tam. Być trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Mówisz i masz. Jesteś z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dziadek też chce być na spotkaniu.Zapiszcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Zostałeś dopisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Byda cylowoł tak, coby sam dotrić Ino jeszcze niy wiym czy som, czy lepszo połowa tyż wezna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Lepij weź drugo połowa, lepij się do chaty wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dopisałem Cię do listy. Jak się zmieni + lepsza połowa daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Byda cylowoł tak, coby sam dotrić Ino jeszcze niy wiym czy som, czy lepszo połowa tyż wezna Hej, jedziesz samochodem i będziesz miał wolne miejsce?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A mnie też możesz dopisać i moją małżonkę (degustatorkę porterów), o której się zaczyna spotkanie? czy zapłacić mogę na miejscu? czy ktoś jedzie z rejonów Gliwic? dorzucę się do paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Marekch2 będę jechał autem, więc mogę Was zabrać, nie ma problemu, a zawsze będzie raźniej. Może i moją małżonkę uda mi się wyciągnąć to i kierowca by był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi