Bartkii Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Witam wszystkich amatorow zlotego trunku, po wiekszych namyslach i wypiciu za duzo "przecietnego" piwa postanowilem jak niejeden z was nawarzyc sobie piwa co by se go móc potem wypic jak to stare przysłowie mowi. Wiec witam wszystkich raz jeszcze i mam nadzieje ze wspolnie pomozecie mi przejsc proces warzenia Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Witam, to chyba jesteś sąsiadem Dori skoro jesteś z Żywca, a doświadczony piwowar na początku kariery w okolicy to skarb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beztroski1 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Witam wszystkich amatorow zlotego trunku, po wiekszych namyslach i wypiciu za duzo "przecietnego" piwa postanowilem jak niejeden z was nawarzyc sobie piwa co by se go móc potem wypic jak to stare przysłowie mowi. Wiec witam wszystkich raz jeszcze i mam nadzieje ze wspolnie pomozecie mi przejsc proces warzenia Pozdrawiam Nowy pozdraia Nowego . Mialem tak jak ty . Ale teraz sie to zmieni . Zamowilem okolo 50 kg. surowca :D powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 cześć Witam, to chyba jesteś sąsiadem Dori skoro jesteś z Żywca, a doświadczony piwowar na początku kariery w okolicy to skarb. Ziemia cieszyńska i zywiecka to dwie różne historie a pośrodku ja na podbeskidziu Witam sąsiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
totislaw Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Witamy w naszych szeregach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thobeta Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Hejka. Życzę wiele Cierpliwości i determinacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartkii Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 Dzieki za pare słow otuchy. DObrze miec pomocnych ludzi niedaleko (bielok , dori ) napewno nieomieszkam skorzystac z waszej pomocy. Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Witam serdecznie i oczywiście zawsze służę pomocą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 I jo Cię witom, Do Dori to chyba dalij niż do Bielska, bo przez Bielsko trzeba jechać. Pzdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Do Dori to chyba dalij niż do Bielska, bo przez Bielsko trzeba jechać. dokładnie, z Cieszyna do Żywca jest około 80km Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 (edited) postanowilem jak niejeden z was nawarzyc sobie piwa co by se go móc potem wypic Bardzo mądra decyzja Witam i pozdrawiam Edited March 28, 2009 by anteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
remiusz Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Witam, choć ledwo co sam przywitany zostałem (nabijam posty ). Koniczynkom doradzam czytać nie więcej niż 300 postów dziennie. Robi się istna marmolada w głowie, a to do piwa nijak przydatne nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts