jacer Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jak jest głęboko? Różnie, ale 2m nie przekracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 1. Wiktor +1 2. Wajcha + Kasia - kajaki 3. Marusia + slavoy(?) - rower 4. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 5. uups + żonka - kajak 6. Kuli + żona - kajak 7. Ewa + Maciej - kajak 8. Crosis + 3 (kajaki) 9. Qxa + żona + córka (3,5 roku - strasznie rozrywkowa, na pewno umili wyjazd i zabawę) - kajak (dodatkowe osoby z mojej strony się zastanawiają) 10. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 11. przemo70 + 3 - rower 12. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 13. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 14. Undeath + Żona - kajak 15. KasiaZ + 1 - kajak 16. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki (dopóki żona się nie rozmyśli...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Udało mi się dostać do ceglanego domku. Więc ja stacjonuje tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) kubson nam się zawieruszył 1. Wiktor +1 2. Wajcha + Kasia - kajaki 3. Marusia + slavoy(?) - rower 4. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 5. uups + żonka - kajak 6. Kuli + żona - kajak 7. Ewa + Maciej - kajak 8. Crosis + 3 (kajaki) 9. Qxa + żona + córka (3,5 roku - strasznie rozrywkowa, na pewno umili wyjazd i zabawę) - kajak (dodatkowe osoby z mojej strony się zastanawiają) 10. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 11. przemo70 + 3 - rower 12. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 13. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 14. Undeath + Żona - kajak 15. KasiaZ + 1 - kajak 16. kubson +1 - kajak 17. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki (dopóki żona się nie rozmyśli...) aha, właśnie warzę pszenicę na zlot. Edytowane 14 Lipca 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Korekta. W związku z podróżą LP muszę zrezygnować. 1. Wiktor +1 2. Wajcha + Kasia - kajaki 3. Marusia + slavoy(?) - rower 4. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 5. uups + żonka - kajak 6. Kuli + żona - kajak 7. Ewa + Maciej - kajak 8. Qxa + żona + córka (3,5 roku - strasznie rozrywkowa, na pewno umili wyjazd i zabawę) - kajak (dodatkowe osoby z mojej strony się zastanawiają) 9. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 10. przemo70 + 3 - rower 11. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 12. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 13. Undeath + Żona - kajak 14. KasiaZ + 1 - kajak 15. kubson +1 - kajak 16. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki (dopóki żona się nie rozmyśli...) Cholernie mi szkoda, ale cóż robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 marusia ze slavoyem też nie jadą (?): 1. Wiktor +1 2. Wajcha + Kasia - kajaki 3. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 4. uups + żonka - kajak 5. Kuli + żona - kajak 6. Ewa + Maciej - kajak 7. Qxa + żona + córka (3,5 roku - strasznie rozrywkowa, na pewno umili wyjazd i zabawę) - kajak (dodatkowe osoby z mojej strony się zastanawiają) 8. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 9. przemo70 + 3 - rower 10. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 11. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 12. Undeath + Żona - kajak 13. KasiaZ + 1 - kajak 14. kubson +1 - kajak 15. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki (dopóki żona się nie rozmyśli...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 My mamy zaklepany pokój w WIDMARZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 my też w Windmarze się dekujemy..... dobrze, że biedronka jest tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) O widzę, że Widmar będzie wesołym hotelem przez ten weekend A trasa kajakowa zapowiada się bardzo fajnie i wychodzi na to że prawie wszyscy się na kajaki piszą Edytowane 15 Lipca 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 no to chyba dobrze dla zdrowia, że my będziemy w pokojach gościnnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 chodzi Ci o nasze zdrowie?? Consortes spać położysz i przyjedziesz na piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 wychodzi na to że prawie wszyscy się na kajaki piszą no właśnie zauważyłem, że sami wioślarze się wybierają na ten zlot , jak tak dalej pójdzie to sam zamienię rower na kajak, ewentualnie rower wodny . W zeszłym roku też większość wybrała kajaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Jeszcze trochę lokalesów pojedzie rowerami, także spokojnie. Ostatecznie listę zamknięmy dwa tygodnie przed imprezą. Dziś padła propozycja żeby dla obydwu grup wziąć coś do zjedzenia po drodze. Zazwyczaj na jazie Bolko robi się dłuższy postój, Wzgórze Joanny też będzie dobrym przystankiem. Propozycja jest taka. Piotrka mama napiecze trochę chleba, będzie swojski smalczyk, pomidorek, ogóreczek. Dobrze zrobi lekkie posilenie się, bo obiad dopiero w Szkaradowie. Co Wy na to? Edytowane 15 Lipca 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 oczywiście za, właśnie o tym samym dyskutowałem właśnie z Żoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Słyszałem, że Josefik będzie miał zupę regeneracyjną, ale chleb ze smalcem jak najbardziej będzie pasował do tej zupy Do zobaczenia na wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) 1. Wiktor +1 2. Wajcha + Kasia - kajaki 3. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 4. uups + żonka - kajak 5. Kuli + żona - kajak 6. Ewa + Maciej - kajak 7. Qxa + żona + córka (3,5 roku - strasznie rozrywkowa, na pewno umili wyjazd i zabawę) - kajak (dodatkowe osoby z mojej strony się zastanawiają) 8. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 9. przemo70 + 3 - rower 10. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 11. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 12. Undeath + Żona - kajak 13. KasiaZ + 1 - kajak 14. kubson +1 - kajak 15. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki (dopóki żona się nie rozmyśli...) 16. olo333 + 1 - kajak (w piątek mnie nie ma, pojawię się w sobotę na parkingu o 9:30) Edytowane 19 Lipca 2013 przez olo333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 marusia ze slavoyem też nie jadą (?): Ano nie jadą - wesele w rodzinie. Dzięki za wywalenie z listy, właśnie miałam się tym zająć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Drugą firmą, która dostarczy kajaki i kanu jest http://skajfan.pl/oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Uwaga zlotowicze. Najnowsze doniesienia z frontu organizacyjnego. piątek: na 6 kranach będzie piwo z Pinty, AleBrowaru, Pracowni Piwa. No chyba, że coś jeszcze inne rzemieślniki podeślą. Kuchnia w Famie będzie już działać i będzie fajne domowe jedzenie. sobota: grupa rowerowa znacząco się powiększyła. Info dla Qxa właściciele Ceglanego Domku jadą rowerami. Dostali prikaz aby was dobrze ugościli. Myślę, że w sobotę rano jakoś razem się zabierzecie. Jest dogadana taryfa, która na hasło "zlot" będzie wozić w piątek. Załatwiamy na sobotę duuuużą patelnię i oprócz porkolta z karpia będzie tradycyjny karp smażony. Sól, pieprz, mąka, olej, już się ślinię, do tego domowy chlebek. Wieczorem będzie świeżonka z pieca chlebowego. Kto już był wie o co chodzi. No i jeszcze inne frykasy. Myślę, że jedzenia nie zabraknie. Niedaleko Szkaradowa jest wieś Ostoje gdzie wędliniarz robiący super wędlinki, pasztety itp. wciąga się w piwowarstwo. Czyli wiadomo o co chodzi. Autobus zarezerwowany, ten sam co w zeszłym roku. Gość poznał, że to ta sama grupa Zaśpiewał 350zł za wszystko, czyli wyjdzie niewiele na łepka. Taniej niż rok temu. Dla tych co pierwszy raz ale nie tylko, w piątek chciałbym zrobić małe piesze zwiedzanko, przed wizytą w Famie. Poopowiadać o zamku, pałacu, karłach, sznurze pereł, zamurowanej żywcem księżniczce itp. No i módlcie sie o dobrą pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 1. Wiktor +1 2. Wajcha + Kasia - kajaki 3. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 4. uups + żonka - kajak 5. Kuli + żona - kajak 6. Ewa + Maciej - kajak 7. Qxa + żona + córka (3,5 roku - strasznie rozrywkowa, na pewno umili wyjazd i zabawę) - kajak (dodatkowe osoby z mojej strony się zastanawiają) 8. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 9. przemo70 + 3 - rower 10. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 11. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 12. Undeath + Żona - kajak 13. KasiaZ + 1 - kajak 14. kubson +1 - kajak 15. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki (dopóki żona się nie rozmyśli...) 16. olo333 + 1 - kajak (w piątek mnie nie ma, pojawię się w sobotę na parkingu o 9:30) 17. Josef & wife & kajak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a jednak, bo już myślałem, że zapomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 17. Josef & wife & kajak a dlaczego bez córki? moje dziecko będzie zawiedzione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 17. Josef & wife & kajak a dlaczego bez córki? moje dziecko będzie zawiedzione... Odpowiem na to pytanie piosenką "Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni ..." Poza tym w zeszłym roku finiszowaliśmy coś po 3 nad ranem, z dzieckiem opieka by nas zgarnęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Niestety zmieniły nam się plany i nie damy rady z Wami się spotkać ale postaramy się wybrać za rok 2. Wajcha + Kasia - kajaki 3. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 4. uups + żonka - kajak 5. Kuli + żona - kajak 6. Ewa + Maciej - kajak 7. Qxa + żona + córka (3,5 roku - strasznie rozrywkowa, na pewno umili wyjazd i zabawę) - kajak (dodatkowe osoby z mojej strony się zastanawiają) 8. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 9. przemo70 + 3 - rower 10. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 11. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 12. Undeath + Żona - kajak 13. KasiaZ + 1 - kajak 14. kubson +1 - kajak 15. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki (dopóki żona się nie rozmyśli...) 16. olo333 + 1 - kajak (w piątek mnie nie ma, pojawię się w sobotę na parkingu o 9:30) 17. Josef & wife & kajak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi