amap Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Niestety zmieniły nam się plany i nie damy rady z Wami się spotkać buuuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) ee no Wiktor. kajaki zamówione. Konkretna ilość, zaliczki zapłacone. Edytowane 30 Lipca 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kuzyn, załatw żeby autobus w drodze do Potaszni zahaczył o Fame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Rano nieczynna. A co potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) E to jak Wiktor odpadł to nie będzie też jednej schładzarki czy ktoś inny planuje zabrać takie urządzenie? bo lanie ciepłego piwa z kega raczej nie wchodzi w grę a i jeżeli w piątek dopiero będą osoby po 18, a chciałyby piesze zwiedzanie to da radę najwyżej w niedzielę je zrobić? Edytowane 31 Lipca 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Będzie schładzarka z dwoma kranami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wybierzcie jakiego kega mam wziąć: - Beligijski dubbel - Belgijski Pale Ale - Belgijski Blond - Saison - Witbier - Stout owsiany - HefeWeizen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Temat na górze ''09-11.08.2013 - II Zlot piwowarów domowych i rzemieślniczych w Dolnie Baryczy'' poprawcie na ''dolinie Baryczy'' sorki, że się czepiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Weź coś lekkiego. belgów nie bierz, wystarczy że josefik weźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ale dobrym saisonem albo witem się nie pogardzi ale mocniejsze odpuść to domena Krzyśka jest Ja zabiorę w kegu Amber Ale 14 blg jak będzie znośny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 weź coś co sie nadaje do picia i bez infekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wiecie co ja w zeszłym roku miałem lekkie piwa i to się szybko fajnie rozeszło, nie wiem czy warto w taki upał - porę roku brać coś ciężkiego, bo raz że na kajaku wg wszelkich praw, kodeksów nie można, dwa że ciężkie piwo = krótsza impreza, tudzież sala samobójców. Na kajakowy kegerator wezmę witka i w rezerwie saisona, Natomiast jeśli jest wola na wieczór to może być dubel lub tripel, blond, ale optuję też przy czymś delikatniejszym jakąś końską derkę mogę też przywieźć. U mnie same belgi więc weźcie coś dla równowagi z innej "beczki" Aha Jacer, kajak wiadomo że swój przywieziemy załatw jak możesz taki transport jak rok temu to będzie idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja bym obstawał za końską derką Sam zamierzam zabrać 9tkę na Sybilli, w sam raz do płukania paszczy. Ewentualnie na podmiankę mam marcowe, koźlaka oraz ESB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ciężkie piwo jest ciężkie i kajak Natalii Józka i kega nie udźwignie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Gdyby ktoś jeszcze reflektował na koszulkę polo. To ostatni dzwonek. To już za tydzień. Ponoć widziano tu nawet ortolana, odmianę trznadla, wędrownego ptaka śpiewającego, który na finał swej pieśni obniża nutę o tercję. Tym właśnie motywem Ludwig van Beethoven rozpoczął swą słynną V symfonię. Niegdyś ta ptaszyna wielkości wróbla była przysmakiem na królewskich dworach - chwytana żywcem, skarmiana owsem i prosem, a utuczona podawana w cieście Cały tekst: http://wroclaw.gazet...l#ixzz2ao7IOgGx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja bym się pisał na taką koszulkę. M Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Zapisane. Koszulka to ciemny granat, jak w zeszłym roku. Wybraliśmy lepszy jakościowo materiał. Te zeszłoroczne po roku nie okazują zużycia. Dziś spotykamy się w Szkaradowie w celu uzgodnienia menu na sobotę. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 I już po spotkaniu. Będą państwo zadowoleni. ( w kwestii jedzenia) Jest inny problem. Napiszcie jaki rodzaj muzyki chcemy słuchać wieczorem w sobotę. Chodzi o style: rock lata 60', rock lata 70' , rock lata 80' Jazz, hipisy, rockmeni polscy i zagraniczni. Chodzi o to, że spośród trzech półek trzeba wziąć odpowiednie kompakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Posłuchajmy może ortolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 jestem za jakimś dobry Rockiem albo reggae, byle nie tekno i hiphap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Techno i hiphopu nikt tu nie słucha. Zawsze jest problem co zabrać, za dużo płyt i branie pod siebie. Zdradzę jeden szczegół: będzie zupa rybna na dzień dobry. :D A dla pań dobry placek drożdżowy z kruszonką, pani mama coś dobrego upiecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ja podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Na prośbę kolegi Wajcha w poniedziałek wybieram się do MEXEO po ClO2. Jeżeli ktoś jeszcze ze zlotowiczów byłby zainteresowany, to proszę dać mi znać do poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) 1. Wajcha + Kasia - kajaki 2. Bartek Napieraj (AleBrowar) + żona - kajak 3. uups + żonka - kajak 4. Kuli + żona - kajak 5. Ewa + Maciej - kajak - 5a. latorośl 6. Qxa + żona + córka - kajak - koszulka 7. Bzdzionek + żona - rower, koszulka rozmiar L 8. przemo70 + 3 - rower 9. Szwed + Żona + syn 8 lat - kajaki 10. leszcz + leszczowa - kajak z kranem 11. Undeath + Żona - kajak 12. KasiaZ + 1 - kajak - 12a latorośl 13. kubson +1 - kajak 14. amap (XXL) + żona (M) + syn (9) + córka (6) - kajaki 15. olo333 + 1 - kajak 16. Josef & wife & kajak Proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza. Kto będzie w piątek? Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Kto będzie w piątek? kuzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi