bielok Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Cześć Warzy ktos jutro ? taka cisza i spokój na forum jakby sie wszyscy szykowali do warzenia Ja w każdym razie jutro zacieram weizena z podwójna dekokcją wg. Anteksa http://www.browar.biz/forum/showpost.php?p=805232&postcount=627, sprawdzę także jak się moje kwaskowe marcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Warzy ktos jutro ? Ja się zasadzam na dwie warki jednego dnia, marcowe i pilsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja się zasadzam na dwie warki jednego dnia, marcowe i pilsa. Szalejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 cześć Szalejemy będzie miał mniej zmywania jakby warzył 2x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Żona jedzie do koleżanki na ploty, więc muszę wykorzystać kuchnię na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A ja może i cos uwarzę. Albo i nie , zależy czy starter ruszy. Miałem ochote na Munich Helles, ale mrozonka Munich Lager nie ruszyła. Nastawiłem starter London Ale, półroczna mrożonka, powinna ruszyć. Ale na razie nie daje znaku życia. A słody mam już ześrutowane na Brown Ale w stylu Newcastle. Namnożę sobie gęstwy i potem nastawie IPA na konkurs elroya, bo to co już zrobiłem okazało się marne. Poza tym walczę z fermentacją roggenbierów, ale to już inna historia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Żona jedzie do koleżanki na ploty Moją wyeksportuję z "kleszczami" w niedzielę i do lecę warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi