pawelk3333 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam wszystkich amatorów domowego piwka! Mam na imię Paweł i postanowiłem właśnie przygotować jakiś napój na zbliżające się gorące dni. No i kiedy tu trafiłem, to już wiem, że mi się uda:D Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witaj Pawle zyczę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 cóż za spotkanie pawelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 cóż za spotkanie pawelek No chyba chęć wspólnego poczytania:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pewnie, że się uda. Witam w klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) Pewnie, że się uda. Witam w klubie. Dzięki pieron A ja wędzok też mam drewniany, bo takie są najlepsze W razie problemów z krupniokiem, śmiało pomogę. No i z innymi też Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez pawelk3333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Kolego zadymiaczu. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Cię Pawełku3333, zauważyłem, że jak ktoś chce robić domowo to często i piwo, i wino, i bimber, i zagrychę ]:-> miłe. Ale jak się mieszka na wsi, to można i własny chmiel uprawiać, i po swojemu słód zrobić, i jeszcze swojego świniaka wyhodować.. Ubolewam nad tym, że większość piwowarów z miast pochodzi. I Bogu dziękuję, że mam kawałek ziemi i pewną swobodę działania pozdrawiam i życzę sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witaj Paweł i warz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witamy nowego kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie dość że synek dymi , to jeszcze z tond. witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 witam z WLKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam kolegę . Za zacieranie proponuje się od razu zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi