Jump to content

HEJJJJ

rosomak

Recommended Posts

No to wyszło że chamidło ze wsi ze mnie skoro się nie przywitałem wcześniej :) Fakt mieszkam na wsi co do chamidła to może kiedyś - teraz żona mnie wychowała.

Kilka słów o mnie. Od 18,5 miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem syna :cool: I to jest bardzo duża część mojego życia. Z piwa bardzo lubię CK Browar Jasny (Kraków) niestety teraz nie mam zbyt często okazji na delektowanie się nim więc też dlatego znalazłem waszą stronę:) Chcę trochę więcej od życia niż można kupić w sklepach ;DD Z ważeniem piwa mam trochę problemów, ogólnie z wykonywaniem prac nie virtualnych mam małe problemy. W mojej pracy zawsze mogę się cofnąć i poprawić, a testować mogę bardzo długo :) Chyba tyle.

Z marzeń piwnych mam dwa:

- w ciągu najbliższych 16 lat zrobić taką recepturę piwa by na 18'tce mojego syna wszystkim szczęki opadły ;D

- czasem jak was czytam to myślę że przydałby się zjazd domowych piwowarów by można popróbować gotowe efekty prac :)

grunt , ze z modelu jestes zadowolony :cool: ja mam 2 sztuki ciut starsze, obie ostro daja popalic :)

Z modelu zadowolony jestem ale z używek daje mu jak na razie tylko trochę piwa i kawy :) Żadnego popalania ;PP Z piwem jest ten problem że malec strasznie lubi i muszę się przed nim chować by sobie wypić, bo tak to mi pyszcza zamoczy :)

Zapomniałem dodać że mam 28 lat i jestem mężczyzną :) I obawiam się że niedługo będę miał poważną dyskusje z małżonką bo miejsce w piwnicy w której chce mieć pralnie idealnie nadawało by się na robienie i przechowywanie piwa ;PPP

W mojej pracy zawsze mogę się cofnąć i poprawić, a testować mogę bardzo długo :cool: Chyba tyle.

Cześć :) :)

Rozumiem, że kolega programista lub grafik, tudzież inna informatyczna branża ?:)

I obawiam się że niedługo będę miał poważną dyskusje z małżonką bo miejsce w piwnicy w której chce mieć pralnie idealnie nadawało by się na robienie i przechowywanie piwa ;PPP

Spoko, spróbuje Twojego piwa to na pewno zmieni zdanie co do sposobu wykorzystania piwnicy :cool:

I obawiam się że niedługo będę miał poważną dyskusje z małżonką bo miejsce w piwnicy w której chce mieć pralnie idealnie nadawało by się na robienie i przechowywanie piwa ;PPP

Spoko' date=' spróbuje Twojego piwa to na pewno zmieni zdanie co do sposobu wykorzystania piwnicy :cool:[/quote']

Obawiam się że nie - nie lubi piwa jakieś Redsy jabłkowe tylko;(

Cześć big_smile big_smile

Rozumiem, że kolega programista lub grafik, tudzież inna informatyczna branża ?smile

Z wykształcenia informatyk z zamiłowania programista :) Tak właśnie robiąc wczoraj piwo próbowałem sobie przypomnieć jak informatyk, mechanik i inżynier próbowali naprawić auto - dobry kawał ale nie pamiętam :)

Wędliny do piwa ?! U nas ostatnio są modne takie serki - nie pamiętam jak się to nazywa, takie długi bardzo dobre,a do piwa super. Co do zjazdu to pewnie na wiosnę :cool: piwo najlepiej smakuje jak jest ciepło.

Wędliny do piwa ?! U nas ostatnio są modne takie serki - nie pamiętam jak się to nazywa, takie długi bardzo dobre,a do piwa super. Co do zjazdu to pewnie na wiosnę :) piwo najlepiej smakuje jak jest ciepło.

z czeskiego chyba "korbacziki" :cool:. a jeśli chodzi o zjazd to może założę odrębny temat :)

z czeskiego chyba "korbacziki" :). a jeśli chodzi o zjazd to może założę odrębny temat :cool:

tak karbaczki - rewelacja :) Co do zjazdu to taka luźna propozycja i jak dla mnie to pewnie dopiero za rok muszę się wciągnąć i dopracować recepturę, bo teraz to bym wam tylko pod pijał i jedynym moim wkład w rozwój zjazdu był wyrażanie pochlebnych opinie;)