amap Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mam do kupienia kegi 10l - takie jak tu - http://www.suenner-brauerei.de/typo3temp/pics/95776cb1e6.jpg; cena 29zł za jeden 10l. keg ma trzy otwory, jeden na głowicę (chyba), drugi na kranik (chyba) a trzeci nie wiem na co (odpowietrznik?) - ten jest zaślepiony plastikiem a ten na kran pusty ktoś ma już i używa? warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) link nie działa !!!!! nie kupuj nie warto, podaj namiary działa, trzeba usunąć ";" z końca. Podobne kegi ma Wesoły i jakoś je obsługuje. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Z plastiku to to ? Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A cena? Jest jeszcze 20l za 45zł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 dla mnie proszę jedną 10l, albo weź wszystkie 10tki jakoś ten temat ogarniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tyż się piszę jakby Wam zbywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A może więcej szczegółów co do obsługi - ja też chętnie 10 bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 już się rozeszły o obsłudze napiszę jak się z tym ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Mam kilka takich 10l, zakupione w podobnej cenie. Nie używane, ale może kiedyś. Mają parę wad. Główny wlew na środku często jest z alu. Zatyczki na kran i odpowietrzenie są nie do zdobycia w sensownej cenie. Tzn. zrobienie jednej szt. wychodzi drożej niż beczka. Może jakby zamówić ze 100szt. Wesoły zrobił takie na zamówienie i tanie to nie było. Górny odpowietrznik czasami nie trzyma i może wylecieć w powietrze razem z piwem. Tu akurat można by dospawać jakiś zawór z KO na stałe. Kran wbity raz musi zostać aż do końca picia piwa. Może to nie problem na imprezie, ale do tej beczki CO2 się nie dobija więc trzeba wypić możliwie szybko. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez kilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 butla co2 0,5kg, pusta, z kołnierzem, zawór wygląda na nowy - taką butlę miał ktoś w miliczu (maaciej, przemo70?). da się ją napełniać wielokrotnie? chcę zakupić za 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 bierz Obsługa Kegów upierdliwa, ale da sie zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wziąłem, w każdym są dwa grzybki więc tylko kranów brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 butla co2 0,5kg, pusta, z kołnierzem, zawór wygląda na nowy - taką butlę miał ktoś w miliczu (maaciej, przemo70?). da się ją napełniać wielokrotnie? chcę zakupić za 20zł i butli nie kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wziąłem, w każdym są dwa grzybki więc tylko kranów brakuje Zrób zdjęcia z jakąś linijką, suwmiarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Grzybków czy otworów na kran? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kran standard, polecam na sucho przetestować obsługę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Standardowy kran pasuje? taki z celi? czy mowa o jakimś innym standardzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Chyba inny standard bo otwór nie jest gwintowany a karbowany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Standard do beczek typu Pary Keg Jak by co to mam na przymiarkę 3 takie krany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ty to jesteś niezastąpiony Daj jakieś zdjęcie to może się znajdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 toż przecież wysłałem Ci zdjęcie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Fakt, nie zauważyłem... ale ten na picassie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tutaj masz kran do nich w bardzo niskiej cenie. Link Allegro user Pollub gdyby aukcja się skończyła. Wstaw zdjęcia grzybków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 butla co2 0,5kg, pusta, z kołnierzem, zawór wygląda na nowy - taką butlę miał ktoś w miliczu (maaciej, przemo70?). da się ją napełniać wielokrotnie? chcę zakupić za 20zł Trochę po sprawie, ale da się napełnić w firmie napełniającej butle, ja mam zrobioną przetoczkę i napełniam w domu z większej butli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indianin666 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odgrzewam kotleta, ale nie chcę zakładać nowego wątku. Chodzi mi o takie party kegi: Czy one mają głowicę pasującą do flach A? Czy ta głowica jest wykręcana? Zastanawiam się czy dało by się tu wkręcić fitting typu A i korzystać jak z normalnego kega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi