nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 a dlaczego to szkło zostało wycofane? bo jutro chciałem do Makro podskoczyć i może zakupić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Bo się Spiegelau przyczepił, że to podróba ich IPA Glass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) hmm, ale poza tym coś z nim jest nie tak? bo cena jak za szklankę z Ikei http://sklep.krosno.com.pl/glowna/1183-szklanka-do-piw-rzemieslniczych-400ml.html- to są chyba te nowsze bez przyczepiania się o podróbę ale te z gazetki są fajniejsze Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez nike21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie, bardzo fajne szklanki, dość grube szkło, pojemność 400 ml, pół litra też wlejesz ale z niewielką pianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 mam te ipa glass i te nowe.Nowe lepiej wykonane te ala ipa glas cienkie i krzywe w wiekszości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 mam te ipa glass i te nowe.Nowe lepiej wykonane te ala ipa glas cienkie i krzywe w wiekszości jutro podlece do Makro, jak będzie badziew jak piszesz to zamówię z Krosna te nowe. dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Byłem w Makro w Kielcach - kupiłem i są to te stare modele Czyli pewnie wyprzedaż z magazynu. Mało było - wziąłem 2 kartony, zostały jeszcze tylko 3 (chyba, że nie wszystko wyłożone). Jakościowo bez szału - szkło cienkie, rant w większości kufli krzywy. Cena rekompensuje - nie wiem czego się spodziewaliście za 5zł Przecież możecie sobie kupić oryginał za 69zł za 2 szt. Na sklepie Krosna są już te nowe, moim zdaniem brzydsze Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez ThoriN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 W Makro w Krk nie ma już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Byłem w Makro w Kielcach - kupiłem i są to te stare modele Czyli pewnie wyprzedaż z magazynu. Mało było - wziąłem 2 kartony, zostały jeszcze tylko 3 (chyba, że nie wszystko wyłożone). Jakościowo bez szału - szkło cienkie, rant w większości kufli krzywy. Cena rekompensuje - nie wiem czego się spodziewaliście za 5zł Przecież możecie sobie kupić oryginał za 69zł za 2 szt. Na sklepie Krosna są już te nowe, moim zdaniem brzydsze Nowe faktycznie wyglądowo gorsze ale za to jakość dużo lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smul&Sons Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Cześć byłem dzisiaj w makro (Warszawa - Bielany) i była cała szafa tych szklanek, dodatkowo myślę że ciekawy artefakt znalazłem w dziale z browarami którym się przeszedłem szukając jakiś kraftów, otóż taki oto zestawik za 22zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć byłem dzisiaj w makro (Warszawa - Bielany) i była cała szafa tych szklanek, dodatkowo myślę że ciekawy artefakt znalazłem w dziale z browarami którym się przeszedłem szukając jakiś kraftów, otóż taki oto zestawik za 22zł Potwierdzam, też nabyłem przy okazji kupna IPA Glass Oprócz Grodzisza były jeszcze dwa zestawy: - Komes - 4 piwka: Podwójny, Potrójny, Poczwórny, Porter + do tego goblet - coś koło 26-28zł - Fotruna - 5 piwek + pokal - ceny nie pamiętam, ale zbliżona do dwóch pozostałych Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez ThoriN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Cześć byłem dzisiaj w makro (Warszawa - Bielany) i była cała szafa tych szklanek, dodatkowo myślę że ciekawy artefakt znalazłem w dziale z browarami którym się przeszedłem szukając jakiś kraftów, otóż taki oto zestawik za 22zł Kupilem wczoraj w carrefourze za 19,99zl. Byly rowniez zestawy Komesow i Miloslawia + szkla. Nie wiem czy to promocja czy nie ale w cenie 2.59zl IPA Brok Stout Brok Brown Ale Brok Bezglutenowe z Broka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy to promocja czy nie ale w cenie 2.59zl IPA Brok Stout Brok Brown Ale Brok Bezglutenowe z Broka Były też w Netto w promocji. Szału oczywiście nie robią, ale za tę cenę dla mniej wymagającego gościa na imprezie lub na grilla powyżej któregoś piwa to będą OK . Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Te zestawy z szklanka sa/byly w Auchan za okolo 20 zl, nawet fajne szklanki niektore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 w sklepie internetowym KHS ( krośnieńskie huty szkła ) jest dzień darmowej wysyłki ( 23-25.04 ). ich szkło do piwa jest jak dla mnie OK camilos i Jarzyn_waleczny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 kurcze,na mojej wsi w Auchan zestawy z Grodziskim po 31 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 akurat jak ja sprawdzałem to grodziskiego wtedy nie było tam, może zmienili ceny bo ja to widziałem w okolicach świąt wielkanocnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol_01 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 moze ktos kupowal http://allegro.pl/chmiel-humulus-lupulus-nugget-nowosc-b-i5925187644.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudySkrzat Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 moze ktos kupowal http://allegro.pl/chmiel-humulus-lupulus-nugget-nowosc-b-i5925187644.html Humulus Lupulus to chmiel zwyczajny, ja bym się nie odważył nim chmielić. Jeszcze miesiąc temu można było kupić wiele "markowych" po 8 zł a przy zakupie 3 sadzonek czwarta gratis. Warto poczekać i liczyć, że ktoś wrzuci aukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-r-k Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 W makro (Warszawa-Marki) szklo do pszenicy Krosno po 15,98 za 4 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 moze ktos kupowal http://allegro.pl/chmiel-humulus-lupulus-nugget-nowosc-b-i5925187644.html Humulus Lupulus to chmiel zwyczajny, ja bym się nie odważył nim chmielić. Jeszcze miesiąc temu można było kupić wiele "markowych" po 8 zł a przy zakupie 3 sadzonek czwarta gratis. Warto poczekać i liczyć, że ktoś wrzuci aukcję. Niby tak, ale tam jest też napisane "Nugget" - może to jednak "markowy" chmiel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 moze ktos kupowal http://allegro.pl/chmiel-humulus-lupulus-nugget-nowosc-b-i5925187644.html Humulus Lupulus to chmiel zwyczajny, ja bym się nie odważył nim chmielić. Jeszcze miesiąc temu można było kupić wiele "markowych" po 8 zł a przy zakupie 3 sadzonek czwarta gratis. Warto poczekać i liczyć, że ktoś wrzuci aukcję. Niby tak, ale tam jest też napisane "Nugget" - może to jednak "markowy" chmiel? Tu poruszony temat był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakon Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 http://olx.pl/oferta/garnek-emaliowany-50-litrow-CID628-IDfpKTW.html#89ccc5bb85Zamiana garnka 50l na 30l z małą dopłatą ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Przezroczyste fermentory: http://allegro.pl/pojemnik-na-miod-30-litrow-przezroczysty-odstojnik-i6124043738.html wg tej strony to są 33l: http://www.allepszczola.pl/pl/p/Pojemnik-na-miod-33L-przezroczysty/451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 http://olx.pl/oferta/skrzynka-od-piwa-CID628-IDecmbR.html#6bb75b2fa0 Zgierz skrzynki po 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi