gigo Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 gar elektryczny http://allegro.pl/szybkowar-do-mies-zup-przetworow-kompotow-itp-i3389271520.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 następny u tego samego sprzedawcy http://allegro.pl/szybkowar-do-mies-zup-przetworow-kompotow-itp-i3384761457.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Nada, choć taki byłby znacznie skuteczniejszy, ale wszystko zależy od temp. wody w kranie. teraz temp. latem wody około 16 - 18 , czy w 15 - 20 minut da radę wychłodzić 25l? chciałem sam skręcać chłodnicę z rurki miedzianej 10mm 18m, ale koszt rurki to 14zł/m , to 300zł a tu mam za połowę w promocji Zrób z fi8, koszt poniżej 10zł. Lub z nierdzewki/kwasówki - ostatnio kupiłem po 9zł/mb. to rozumiem, że lepiej mieć wężownicę niż wymiennik? opinie na forum są różne Na pewno taniej zrobić chłodnicę - wężownice, a czy lepiej hmm nie ten wątek żeby dywagować. Działam na wymienniku. I to rozumiem, konkretna odpowiedź Gold Experta: "działam na wymienniku" i właśnie o to chodzi w poradach, odpowiedź konkretna i bez dewagacji, Zamawiam wymiennik i od razu ten 30kW, bo wiecie jak to jest potem , pożałowałem 50zł i muszę się bujać godzinę z chłodzeniem. Jak nasze hobby jest z pasją, to róbmy fachowo. Ale się rozgadałem ja kupilem 30kw i jest rewelacyjny. Odkręcam kranik na maksa i leci chłode (ok 27 st.C.) piwko. Trzeba tylko uważać aby powietrza w środku nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ciekawy Kocioł warzelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasB Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 keg pepsi za 100pln - darmowa wysyłka http://allegro.pl/keg-tank-premix-pepsi-i3397719284.html#tabsAnchor Qxa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 dzięki masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) PIERWSZY RAZ W TYM ROKU ORYGINALNY KOCIOŁEK LIDL W WERSJI LCD. http://www.lidl.pl/c...index_43124.htm Edytowane 14 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A ten to w czym lepszy od tych z allegro za 150.-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Podobno ten elektroniczny sterownik ładnie utrzymuje temperaturę, ma wbudowany termometr, tu jest wątek na forum: http://www.piwo.org/...-v2-wersja-lcd/ Edytowane 14 Lipca 2013 przez Kamilo zajaszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ma wbudowany termometr Używam zwykły kociołek i jakoś nie wiem jak ten, w tej postaci ma wbudowany poprawnie wskazujący temperaturę termometr, ale jeśli faktycznie ją dokładnie wskazuje to cena w normie (bez rewelacji) na plus jest też dziura na kranik 1/2". zajaszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Znajdź ten model nowy, niepowystawowy teraz na allegro, za taką kasę. Zresztą ja Ciebie ani nikogo innego wcale nie namawiam. Jak ktoś będzie zainteresowany to kupi, jak nie to nie. Podałem do wiadomości i kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 dobrze byłoby sie wstrzymać z zakupem - poprzednia dostawa do lidla (z tego co pamietam) była w podobnej cenie ale po jakimś czasie można było kupić już przecenione nawet o 50%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) dobrze byłoby sie wstrzymać z zakupem - poprzednia dostawa do lidla (z tego co pamietam) była w podobnej cenie ale po jakimś czasie można było kupić już przecenione nawet o 50%... Może i racja, jak się nie uda w lidlu to może na allegro. Poprawiłem post. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ale ja właśnie miłem na myśli lidla - przeceny w lidlu też się zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Zresztą ja Ciebie ani nikogo innego wcale nie namawiam Nie rzecz w tym, a w tym, że ludzie czytają ten wątek również ze względu na możliwość atrakcyjnego zakupu nie zawsze znając rzeczywistość. IMHO warto też wskazać co i jak z tą atrakcyjnością, stąd moje wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 W sieci Netto natknąłem się na takie kufle po 3,49zł\szt. Pojemnośc całkowita 0,6l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 co do tego kociołka lidl w wersji z elektroniką to jak dla mnie gitara ale na allegro kupiłem za 199zł a trafiają się i za 160zł ! jeżeli chodzi o wskaźnik temperatury to jak najbardziej poprawnie wskazuje - sprawdzone z moim starym skalibrowanym termometrem, przy czym jedno ale: podaje temperaturę przy dnie, czyli w miejscu, z którego grzeje! żeby korzystać z tego wbudowanego termometru trzeba ciągle bardzo dobrze mieszać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Niektórym bardziej się opłaca w Lidlu bez kosztu przesyłki nawet za 249zł, ale z gwarancją i pewny, bez obić w środku, w razie problemu zwrot kasy lub wymiana na inny. Lidl pod tym względem jest bardzo w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Miałem wcześniej kociołki, w tej cenie kupiłem sobie dwie sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Garnek KO 50l za 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 dzięki masz + a to ty kupiłeś wszystkie 1oszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasB Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 dzięki masz + a to ty kupiłeś wszystkie 1oszt. Qxa: to samo pytanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No ja Ale przesyłka nie była za free. ugadałem się 20 zł za 5 kegów czyli 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Kegi Pepsi rekordowo drogie po 281PLN 1szt. z przesyłką Warto tutaj się dogadać, co do maksymalnej ceny np. 120 za 1szt i nie windować tych cen w górę http://allegro.pl/ke...3376021736.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 http://tablica.pl/oferta/garnek-emaliowany-40l-ID2E5Gw.html#851435446a Dwie emalie 40 za 160zł, Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi