kostek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Dobra cena za refraktometr: http://allegro.pl/pr...4396565075.html Tutaj masz ten sam w lepszej cenie http://www.piwopiwec...2-BRIX,860.html . Przypominam że członkowie PSPD mają dodatkowo 5% rabatu na cały asortyment. Edytowane 11 Lipca 2014 przez kostek Pieslav 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gersonik Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Trochę późno i nie aukcje, ale.. W Tesco (przynajmniej w Kielcach) dostępne są/były lodówki turystyczne 24L za 19,99zł. Ja swoją kupiłem ze dwa dni temu za 29,99zł - podnieśli cenę, bo dobrze szły Cena wyjściowa była na poziomie 49,99zł. do czego wykorzystujesz tą lodówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pewnie do zacierania "na lenia". Witam kolegę z Torunia. Gersonik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denwer Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Kegi pepsi po 120 zł http://olx.pl/oferta/kegi-pepsi-CID628-ID6rVrh.html Jak dzwoniłem to jeszcze ok 10 szt. było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gersonik Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pewnie do zacierania "na lenia". Witam kolegę z Torunia. Dzięki za odpowiedź. Patrzę się często na tą lodówkę w tesco, ale wydawała mi się zbyt słabej jakości do zabawy w zacieranie. Że temperatura będzie spadać czy coś Ps. Toruń pozdrawia Toruń - poczytałem przy okazji historię warzenia - pozytywna lektura z przygodami:) Czemu tylko ostatni rozdział w wątku warzenia jest z listopada;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Trochę późno i nie aukcje, ale.. W Tesco (przynajmniej w Kielcach) dostępne są/były lodówki turystyczne 24L za 19,99zł. Ja swoją kupiłem ze dwa dni temu za 29,99zł - podnieśli cenę, bo dobrze szły Cena wyjściowa była na poziomie 49,99zł. do czego wykorzystujesz tą lodówkę? Do chłodzenia napoi Ja w sumie nie zacieram "na lenia", ale wiem że to dosyć powszechna praktyka, dlatego wrzuciłem lodóweczkę na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Trochę późno i nie aukcje, ale.. W Tesco (przynajmniej w Kielcach) dostępne są/były lodówki turystyczne 24L za 19,99zł. Ja swoją kupiłem ze dwa dni temu za 29,99zł - podnieśli cenę, bo dobrze szły Cena wyjściowa była na poziomie 49,99zł. Proponuję poczekać do jesieni, w tej cenie będą ~32 litrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 W dniu dzisiejszym zakupiłem garnek lidlowski drugiej generacji z wyświetlaczem w Lidlu za 50zł nówka sztuka, wyprzedaż brak gwarancji ale co tam sprawdziłem w sklepie wszystko ok. Może w innych miastach jest również. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jakieś bliższe info o tym garnku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jakieś bliższe info o tym garnku? temat kociołków lidlowskich był przerabiany na forum, wystarczy się troszkę wysilić, żeby znaleźć informacje na jego temat Kociołek z Lidla v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 W dniu dzisiejszym zakupiłem garnek lidlowski drugiej generacji z wyświetlaczem w Lidlu za 50zł nówka sztuka, wyprzedaż brak gwarancji ale co tam sprawdziłem w sklepie wszystko ok. Może w innych miastach jest również.Pozdrawiam więcej nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 W dniu dzisiejszym zakupiłem garnek lidlowski drugiej generacji z wyświetlaczem w Lidlu za 50zł nówka sztuka, wyprzedaż brak gwarancji ale co tam sprawdziłem w sklepie wszystko ok. Może w innych miastach jest również.Pozdrawiam więcej nie było? Witam były w sumie 4 sztuki w tym jeden minimalnie obity w środku ja kupiłem dla siebie potem jeszcze jedną sztukę dla znajomego z forum a jeden ktoś kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Kegi pepsi po 120 zł http://olx.pl/oferta...28-ID6rVrh.html Jak dzwoniłem to jeszcze ok 10 szt. było. Ktoś kupował kegi z tego ogłoszenia? Ze zdjęć niewiele widać, informacji zero. Może ktoś przetarł szlaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denwer Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ktoś kupował kegi z tego ogłoszenia? Ze zdjęć niewiele widać, informacji zero. Może ktoś przetarł szlaki? W sobotę zarezerwowałem i zrobiłem przelew, który dotarł w poniedziałek i w poniedziałek wyszedł kurier z kegami przez sendit.pl. Wczoraj przywiózł mi kegi kurier z DPD. Zabezpieczone jedynie stretch'em więc jak ktoś się obawia to niech prosi o dodatkowe zabezpieczenie. Stan kegów oceniam na dobry, brak uszkodzeń i wgnieceń, z tego co mówił sprzedawca i z tego co widać po kegach były one tyle co opróżnione z pepsi, w środku było sporo gazu i resztki po pepsi. Ja jestem bardzo zadowolony z zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Przekonałeś mnie. Kegi zamówione. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral123 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Potwierdzam kegi są ok też nabyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 http://allegro.pl/keg-kega-beczka-po-pepsi-18l-i4433943200.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Nalewak / pompa do piwa DATOGRAF D7100 Germany http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4431938083 Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Lipca 2014 przez Michal_W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjaniux Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Kegi pepsi zamówiłem 2 sztuki, myślę że cena dobra 150 ze złączkami, http://allegro.pl/keg-pepsi-19l-plus-szybkozlaczki-i4447590383.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kolego @ Xjaniux poszedłem twoja drogą i też zakupiłem 2 komplety . Z rozmowy tel. ze sprzedajacym wynika, że takie komplety wrzuca na Allegro co jakiś czas i nie miał do tej pory reklamacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes1552 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://allegro.pl/keg-pepsi-i4452728233.html Kegi Pepsi 120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denwer Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://allegro.pl/ke...4452728233.html Kegi Pepsi 120zł To są te same kegi, które ja linkowałem do tablicy na poprzedniej stronie więc sprzedawca sprawdzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 W tesco, od czwartku przez tydzień, w promocji są szklanki do piwa, shakery, te bodajże 550ml czy coś w ten deseń. Za zestaw 4 szklanek 6.99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiedos Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Też kupiłem ten zestaw akurat z mojego miasta:) Szukam teraz kolumny na 2 krany. Na co zwracać uwagę przy kupnie poza stanem wizualnym? Czy krany się czymś różnią? Ten z aukcji powyżej miał regulator ciśnienia. Czy to potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Też kupiłem ten zestaw akurat z mojego miasta:) Szukam teraz kolumny na 2 krany. Na co zwracać uwagę przy kupnie poza stanem wizualnym? Czy krany się czymś różnią? Ten z aukcji powyżej miał regulator ciśnienia. Czy to potrzebne? Istotne jest żeby była regulacja przepływu - kompensator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi