Celdur Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Garnki z nierdzewki 100l po 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Garnki z nierdzewki 100l po 300zł. wygląda na to że to są te garnki: http://allegro.pl/garnek-wysoki-100-l-gastronomiczny-50-70-stalowy-i4751727867.html Miałem taki gar, cena jest ok, gar średniej jakości spawany nie tłoczony, cienkie ścianki, oraz cienkie niewzmacnianie dno, na indukcje się nie nadaje, na taborecie da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Garnki z nierdzewki 100l po 300zł. wygląda na to że to są te garnki: http://allegro.pl/ga...4751727867.html Miałem taki gar, cena jest ok, gar średniej jakości Z treści ogłoszenia: "Garnek używany w restauracji około tygodnia." To już lepiej http://olx.pl/oferta/uzywany-aluminiowy-garnek-100l-CID628-ID7JF6h.html#1bd661973b Edytowane 10 Listopada 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol23 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To już lepiej http://olx.pl/oferta...html#1bd661973b Aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To już lepiej http://olx.pl/oferta...html#1bd661973b Aluminium. Gdzie to wyczytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Gdzie to wyczytałeś? Witam. Sprzedam używany solidny garnek aluminiowy o pojemności 100 litrów. Nosi ślady użytkowania, lecz nie jest zniszczony. Możliwa wysyłka. Cena do negocjacji. Edytowane 10 Listopada 2014 przez keisan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol23 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To już lepiej http://olx.pl/oferta...html#1bd661973b Aluminium. Gdzie to wyczytałeś? W tytule też jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Pewnie w opisie "Sprzedam używany solidny garnek aluminiowy" przeczytatał, że to "amelinium" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 NIc Jarasa ironii nie złapaliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ironia ironią, ale ktoś to jeszcze kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Widziałem nie jeden browar w którym jest zacierane/chmielone w aluminiowym garnku i ludzie żyją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Widziałem nie jeden browar w którym jest zacierane/chmielone w aluminiowym garnku i ludzie żyją... Ale co to za życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To raczej nie jest temat na takie dywagacje. Ktoś będzie chciał to kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Widziałem nie jeden browar w którym jest zacierane/chmielone w aluminiowym garnku i ludzie żyją... Jeszcze żyją,. Chociaż kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Podsumowując temat gara ameliniowego - polecam zacząć lekturę tu, gdzie "tu" nie znaczy dwa posty na krzyż tylko tak co najmniej do końca strony. Do tego googlamy za hasłami pasywacja, anodowanie i co tam jeszcze dusza zapragnie. Ironia ironią, ale ktoś to jeszcze kupi Albo, co gorsza, poświęci czas i jeszcze się czegoś nauczy o.O Brrrr - nie po to człowiek 8 lat wagarował żeby teraz czas na głupoty tracić. A bramka na carrefourze sie sama nie wystoi Edytowane 10 Listopada 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 polecam O wielki i łaskawy dzięki Ci żeś raczył w łaskawości swojej naprowadzić, nas maluczkich zbłąkanych, na jedyną słuszną drogę wiecznego zgłębiania wiedzy. Wiem żeśmy niegodni doznawać łask oświecenia przez Cibie, jednak jak wiesz to napisz wprost, a nie chwal się że wiesz, a nie w nagrodę innym zadaj rebusy do rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Aluminium nie ma problemów kiedy wiesz jak umyć i gotować bezpieczny. bart3q, Dr2 i leszcz007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoppyFlowers Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak by komuś wpadł w oko jakiś garnek z nierdzewki (z grubym dnem) o pojemnośći ok 50L to proszę o informację. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) polecam O wielki i łaskawy dzięki Ci żeś raczył w łaskawości swojej naprowadzić, nas maluczkich zbłąkanych, na jedyną słuszną drogę wiecznego zgłębiania wiedzy. Wiem żeśmy niegodni doznawać łask oświecenia przez Cibie, jednak jak wiesz to napisz wprost, a nie chwal się że wiesz, a nie w nagrodę innym zadaj rebusy do rozwiązania. Wybacz, ale to nie ja twierdziłem, że się nadaje, tylko zwracałem uwagę na, moim zdaniem, nieprawdziwe twierdzenie iż się nie nadaje. Jeśli już musisz się do kogoś dopieprzać to odsyłam do wspomnianego kolegi się zwrócić o wskazanie materiałów na potwierdzenie swoich słów. Spróbuj zbić estrogen, to więcej będziesz w stanie samemu znaleźć zamiast marudzić i psioczyć na innych. Jak by komuś wpadł w oko jakiś garnek z nierdzewki (z grubym dnem) o pojemnośći ok 50L to proszę o informację. :-) tablica ma możliwość zapisania i obserwowania konkretnych "wyszukiwań" np. "garnek 50l" w "dolnośląskie". Edytowane 12 Listopada 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 keg pepsi ze złączkami w dobrej cenie http://allegro.pl/keg-pepsi-2-szybkozlaczki-2-zaworki-i4787896940.html bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 ale byla okazja!!! fajnie wygladaja te zlaczki z pierscieniami metalowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzięki gigo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 właśnie tak sobie myślałem kto kupił ? ..fajnie że ci się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dopiero kompletuje sprzęt, to mój pierwszy keg pepsi. Będzie dużo wygodniej częstować piwem na imprezach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Mistrz gigo znowu pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi