arkadiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ...z tej strony Arek, ze ściany wschodniej, ostatnio smakosz pszenicznego złotego trunku, i właśnie w tym kierunku chciałbym rozpocząć swoja przygodę z piwowarstwem domowym Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Napisz coś więcej o sobie, uzupełnij profil, to może okaże się że jakiś piwowar mieszka koło Ciebie i chętnie pomoże. Zawsze twierdziłem minuta rozmowy to więcej niż10 godz, pisania i czytania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam nowego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam i ja serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jo tyż witom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zawsze twierdziłem minuta rozmowy to więcej niż10 godz, pisania i czytania na forum. E nie zgadzam się. Cała moja wiedza pochodzi z czytania i pisania na forum. Oczywiście witam i... zachęcam do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam i ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam kolejnego miłośnika pszenicy Powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 E nie zgadzam się. Cała moja wiedza pochodzi z czytania i pisania na forum.Oczywiście witam i... zachęcam do lektury. Powitać! Kol. Kopyr, podobno jeden rysunek mówi więcej niż tysiąc słów; jedno wspólne warzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi