dori Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 W najbliższy piątek wybieram się do Krakowa na premierę Belgian Pale Ale "Dori" z Pracowni Piwa. Kto ma ochotę spotkać się przy piwie w Strefie Piwa około 18stej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przypominam, że w związku z powyższym, przesuwamy "Niedzielne Dyskusje" właśnie na piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja bym się wybrał, mam wolne jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 O której wyjazd i przyjazd? W sobotę mam być w pracy na rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Pierwsze spotkanie przy takiej pompie? Ciężko będzie podegustować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wiadomo, że w Strefie mnie nie zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ostatni dzień wakacji, super. Życzę udanej imprezy. Nie mam daleko, max 3h ale od poniedziałku zaczynamy rok szkolny, 2klasa. Napiszcie jak było, kilka fotek itp. Jeszcze raz, świętujcie na maxa. GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Korci mnie poznać tylu ekspertów , ale do piątku dla mnie to jeszcze wieczność , trudno mi określić plany . W razie jakbym nie dotarł - udanego spotkania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dori ja wpadnę podobno dobre piwo uwarzyłaś ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja pewnie też będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Na pewno się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja nie rozumiem celebrowania faktu że Piwowarka uwarzyła to piwo - przecież są nawet dostępne gotowe zestawy w HB i jestem pewny że zakupiła ten zestaw powiekszony do 10 hekto, p.Janusz dostarczył Jej wszystko podane na tacy ze szczegółową instrukcją i jeszcze wyrobiła sobie 5% rabatu w HB na koszt Pracowni Co innego gdyby poszła w styl nie opisany na wiki albo sklonowała Kasztelana którego receptura jest pilnie strzeżona od 1845 roku Kiedyś mnie ominęło spotkanie z Dori ale tym razem bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja nie rozumiem celebrowania faktu że Piwowarka uwarzyła to piwo - przecież są nawet dostępne gotowe zestawy w HB i jestem pewny że zakupiła ten zestaw powiekszony do 10 hekto, p.Janusz dostarczył Jej wszystko podane na tacy ze szczegółową instrukcją i jeszcze wyrobiła sobie 5% rabatu w HB na koszt Pracowni Co innego gdyby poszła w styl nie opisany na wiki albo sklonowała Kasztelana którego receptura jest pilnie strzeżona od 1845 roku Kiedyś mnie ominęło spotkanie z Dori ale tym razem bede na 100% Jeśli możesz to dokładniej wytłumacz o czym piszesz. Dziewczyna zaprasza na spotkanie a Ty to negujesz. Pozdro P. Doroto. Gdybym mógł to bym przyjechał, tu się klika a na 'żywca' się rozmawia lub słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Chyba nie rozumiesz ironii krzychu_72 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Chyba nie rozumiesz ironii Młody jest Kto się jeszcze wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zapomniałem dodać, że też będe. Dlaczego tak wcześnie zaplanowano rozpoczęcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jechać , nie jechać ..... ? Może jednak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zamelduję się. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ja też będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Żona jedzie z córcią do Katowic , sam jestem w domu i kumpel się rwie do pomocy w butelkowaniu , więc życzę miłej zabawy . Może zobaczymy się na Brackiej Jesieni ? Jedzie ktoś z Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jak ja Was poznam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Normalnie. Pewnie dziwnie ubrani, prowadzący jeszcze dziwniejsze rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Będzie ktoś już koło 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 No to piszcie jak było ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi