bielok Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Cześc Właśnie popijam hafe-weizena z butelki jedyną szkalnkę do piwna zajeła kobita na warke z sokiem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pozostaje albo pośpieszyć żonę, albo poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 albo szklankę dokupić biorąc cały karton hefe-weizenów szklanka gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To jest profanacja? To jest pikuś, nie profanacja. Słuchajcie tego - w zeszłą sobotę podpinałem akurat Primatora u siebie w lokalu (jasne i pszeniczne). Pszeniczne nowość, więc kelnerka jeszcze nie zorientowana, pyta mnie które piwo ma podać, bo klientka zamówiła piwo z sokiem... pomarańczowym. No wmurowało mnie. No ale z racji, że "klient ma zawsze rację" myślę sobie pewnie już takie piła, skoro zamawia. No a jeśli piła, to na pewno z jasnym. No to podajemy jej to piwo z sokiem, a tymczasem nalałem 100ml weizena i mówię, że to na koszt firmy i żeby spróbowała. Po chwili widzę, że weizen wypity, pytam czy smakowało - "tak, bardzo dobre". Jasne z sokiem męczyła jeszcze długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi