Guniak Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dzień Dobry Myśliwi mają swoje darz bór, żeglaże ahoj, harcerze czuwaj, a piwowarzy? W każdym razie jestem tomkiem olszewskim i mieszkam pod Opolem. Jestem na etapie intensywnego wzbogacania wiedzy Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witaj. Rzeczywiście, aż dziwne, że nikt wcześniej nie poruszał tego tematu. Może warto plebiscyt ogłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 To ja proponuje Droż - dże ! Witamy nowego kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witaj . Nie ma jakiegoś utartego sloganu , ale jak już kufle w dłoniach to uniwersalne "na zdrowie" zawsze aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 uniwersalne "na zdrowie" zawsze aktualne A pyrsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Oj nie spotkałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Oj nie spotkałem się Nie spotkałeś się z "no to pyrsk ludkowie na Wasze zdrowie" ?? zapraszam do oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No nie . Może za daleko od Śląska jest to nasze Zawiercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja proponuję hej Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No, nareszcie pojawiłeś się na forum mój młody uczniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guniak Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tak właśnie, i zaraz mam (niepokornie) prośbę o cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi