wildwestjerky Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Mozna zamówić ze strony www.wycięte(elroy).pl albo na allegro : http://www.allegro.pl/również-wycięte.html edit elroy http://www.piwo.org/forum/t76-Zasady-zamieszczania-ogloszen.html punkt nr 2 Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 wildwestjerky możesz mi powiedzieć z jakim gatunkiem piwa przez Ciebie warzonego najlepiej smakuje Brak odpowiedzi to dla admina=kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildwestjerky Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jejski - warzę tylko jeden gatunek - jestem nowicjuszem w tej dziedzinie .Jak będzie nadawało się do poczęstowania wyslę Ci butelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Można wiedzieć jaki gatunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildwestjerky Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A takie górnej fermentacji próbuję ale to jeszcze nie to . Dlatego tu się zalogowałem ,żeby sie dokształcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jakie "górnej fermentacji" ? Zacierane, z puszki, z dodatkiem cukru czy ekstraktu, ile °Blg, pszeniczne, staut. lager? To po pierwszej warce powinieneś wiedzieć . Pochwalisz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildwestjerky Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 miało być jasne-a wyszło nieciekawe jako ekspert nie męcz mnie bo przyznałem się na wejściu ,ze jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Coś mi się wydaje, że to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Myślę że ten Pan to spamozaur Nie chcę sugerować, ale "Kacie czyń swoją powinność". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Myślę że ten Pan to spamozaur Nie chcę sugerować, ale "Kacie czyń swoją powinność". Już wyedytowałem linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildwestjerky Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie miałem czasu odpowiedzieć. co czynię teraz .O ile dobrze przeczytałem zezwalacie na umieszczenie ciekawych linków na allegro nie związanych z konkurencyjnymi ofertami sprzedaży sprzętu i surowców do produkcji piwa. Piwo zrobiłem -było beznadziejne .Życzę sukcesów "detektywowi" Jejski-emu w wykrywaniu zbrodniarzy - spamujących .Wildwestjerky to super przekąska do piwa .Pozdrawiam piwowarów i przede wszystkim smakoszy dobrego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Życzę sukcesów "detektywowi" Jejski-emu w wykrywaniu zbrodniarzy - spamujących . Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No coś tam i dobrze doczytałeś, ale co ma to związek z piwowarstwem Reklamujesz swoje aukcje na allegro produktu z wołowiny z Urugwaju (prawdopodobnie z wołowiny i kto wie skąd). No sam pomyśl Przenoszę do spamu i reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi