br.an.tr Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Możesz zrobić zdjęcia jak podłączyłeś silnik do makaroniarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja mam akurat wałki zrobione po znajomości (nie pytaj za ile bo to była przysługa za przysługę) i jeden z wałków jest nagwintowany pod śrubę silnika. Jeżeli miałbym pokombinować z oryginalnym wałkiem to chyba odciąłbym prosty kawałek korbki wchodzący do wałka, nagwintował i skręcił długą nakrętką ze śrubą silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Przymierzam się do zakupu śrutownika. Proszę o poradę. Jaki aktualnie jest polecany? Może Gabej? Chciałbym kupić jakiś porządny. Budżet - do tysiąca zł. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Aleksander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jaki aktualnie jest polecany? Może Gabej? Chciałbym kupić jakiś porządny. A Ty czytasz nasze forum, czy tylko zadajesz pytania i czekasz na odpowiedź? sugarsweet i GB... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Dr2, trudne pytania +. Jest fajna dla leniów opcja wyszukiwania 'nowa zawartość', ostatnio często wykorzystuję i polecam. O Gabeju chyba wczoraj było, kurde. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagicznyJanusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mam gabeja, nie polecam. Ma dużo wad. Z tego co wyczytałem to ludzie polecają ten . Sam też się zastanawiam nad zmianą na taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Z tego co wyczytałem to ludzie polecają ten. O tak, tak, tak - świetna maszyna. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi