Seven Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam forumowiczów, w związku z nabyciem podstawowej wiedzy na temat warzenia piwa i zakupu odpowiedniego sprzętu, zdecydowałem zapisać się na forum (Po przeczytaniu pierwszego lepszego tematu na innym forum zdecydowałem się na to ). Wraz z pierwszą warką przyjdą pierwsze pytania, a póki co pozdrawiam z dwóch zaprzyjaźnionych miast jakimi są Bydgoszcz i Toruń Jedno jest rodzinnym miastem, w drugim zaś rozwijam swoją wiedzę na kierunku przyrodniczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Cześć Tomku, witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witaj na forum Tomku. Pozdrowienia z Inowrocławia i samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam forumowiczów, w związku z nabyciem podstawowej wiedzy na temat warzenia piwa i zakupu odpowiedniego sprzętu, zdecydowałem zapisać się na forum (Po przeczytaniu pierwszego lepszego tematu na innym forum zdecydowałem się na to ). Wraz z pierwszą warką przyjdą pierwsze pytania, a póki co pozdrawiam z dwóch zaprzyjaźnionych miast jakimi są Bydgoszcz i Toruń Jedno jest rodzinnym miastem, w drugim zaś rozwijam swoją wiedzę na kierunku przyrodniczym. Witam i pozdrawiam ziomka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam Ziomka. Pozdrowienia z pomiędzy Inowrocławia (15 km) Bydgoszczy (30 km) i Torunia (34 km) Może nasze środowisko się trochę mocniej zintegruje - coraz nas więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Może nasze środowisko się trochę mocniej zintegruje Oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Co prawda do Bydgoszczy jest dobry dojazd, ale jedyna knajpa z piwem jest w Toruniu i browar, też jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Co prawda do Bydgoszczy jest dobry dojazd, ale jedyna knajpa z piwem jest w Toruniu i browar, też jest! A znajdziesz czas na ewentualną integrację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Przy okazji powitania nowego kolegi może spotkajmy się w jakiś piątek w Olbrachcie? Na piątek wieczór znajdę czas. Koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) Fidel masz na myśli Krajinę piwa? Mhm, a o Warzelni Piwa tak złe opinie są ? Bardzo chętnie Olbrachta odwiedzę, na świeżo porównam. Za tydzień w piątek mógłbym znaleźć czas. Edytowane 27 Września 2013 przez TomaszB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Mam na myśli Krainę Piwa lub Olbrachta. W Bydgoszczy nie ma się gdzie spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 U mnie ciężko z weekendami (praca na zmianach) jeśli już coś będzie pewnego to może uda mi się wolne załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 W sumie też przesiaduje w Toruniu jakby Ci zbrakło kapsli czy czegoś to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Okej będę pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi