piter Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To chodziło o recepture Grand Championa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 zamieść recepturę na wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To moje pierwsze podium (1 miejsce za american wheat) Pogratulować debiutu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak wygląda kwestia przekazania receptur zwycięskich piw? Ktoś się będzie kontaktował w tej sprawie? To moje pierwsze podium (1 miejsce za american wheat) więc nie bardzo się orientuję w procedurach. Na przesyłkę z nagrodami już czekam z niecierpliwością bo kolejne receptury czekają w kolejce na warzenie Rok temu receptury były zamieszczone na stronie PSPD. Skitof zbierał je mailowo. sp5 i pociag 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Posprzątane Posty dotyczące metryczek przeniosłam do odrębnego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi