Ferguson Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Przynależność do jednej grupy nie wyklucza możliwości tworzenia OT PSPD. Zresztą temat był poruszany i samą ideą kilka osób wliczając Mnie także było zainteresowanych. Więc nie widzę problemu by także możliwość działania w PSPD brać pod uwagę Nie mniej spotkanie głównie ma na celu tak jak wspomniała Marusia omówienie działań grupy, która poniekąd już się wytworzyła we Wrocławiu. Samych tematów jest sporo do omówienia więc najlepiej zachować siły na niedziele Ja się z chęcią pojawię Nie widzę konfliktów, a namawiać nikogo też nie chcę Taka postawa jest właśnie ok. Edytowane 3 Października 2013 przez Ferguson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Może jakieś propozycje co do nazwy ewentualnej grupy/zgromadzenia? Po co tracić czas na spotkaniu. Można zebrać najlepsze propozycję tutaj i na miejscu zagłosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Leszczu wspominał coś o WIP Wrocławska Inicjatywa Piwowarska. Jeżeli się mylę niech ktoś mnie poprawi Edytowane 4 Października 2013 przez Ferguson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Leszczu wspominał coś o WIP Wrocławska Inicjatywa Piwowarska. Jeżeli się mylę niech ktoś Mnie poprawi WIP bardzo dobrze brzmi - jestem za :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a jak to ostatnio powiedziałem, to parę osób tylko coś zaburczało pod nosem może za cicho mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a jak to ostatnio powiedziałem, to parę osób tylko coś zaburczało pod nosem może za cicho mówiłem Nie kojarzę, ale jeśli nawet, to dopiero po przeczytaniu skrótu dotarła do mnie idealnośc tej nazwy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Myślałem o Wrocławskim Stowarzyszeniu Piwowarów Domowych (WSPD), ale brzmi jak PSPD, zatem jestem za WIP - Wrocławska Inicjatywa Piwowarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jestem za choć trochę brzmi jak VIP czyli elita piwna, a może to odstraszać innych piwowarów Na spotkaniu uda mi się jednak pojawić choć nie z Wrocławia, będę opcją dywersyjną jak to ktoś nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Myślałem o Wrocławskim Stowarzyszeniu Piwowarów Domowych (WSPD) słowo STOWARZYSZENIE jest zarezerwowane dla zarejestrowanych osobowości prawnych i jego działalność jest regulowana ustawą o stowarzyszeniach. Nie można używać słowa "stowarzyszenie" w nazwie bez rejestracji w KRS i spełnienia wymagań ustawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jestem za choć trochę brzmi jak VIP czyli elita piwna No właśnie to mi się najbardziej podoba - będziemy WIPami wśród piwowarów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A jak z koszulką i zrobieniem loga idzie? Czy kolega Orzech działa coś w tym kierunku czy nie wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 no właśnie miałem mu przesłać te foty, tylko muszę je znaleźć, bo jak coś to są tylko te co na forum wcześniej wstawiałem. Jak coś to zrobię nowe zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) To co - zostajemy przy Moście Grunwaldzkim? Tylko, żeby ktoś to na logo przerobił właśnie... Edytowane 4 Października 2013 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 no właśnie miałem mu przesłać te foty, tylko muszę je znaleźć, bo jak coś to są tylko te co na forum wcześniej wstawiałem. Jak coś to zrobię nowe zdjęcia. A może zeskanuj koszulkę na płasko żeby lepiej było widać? Bo zdjęcie zawsze jest pod jakimś kątem! A kto robił te koszulki? Może ma jeszcze oryginalny projekt warto by się może odezwać do tej osoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) A jak z koszulką i zrobieniem loga idzie? jakos inaczej to przeczytałem i się długo zastanawiałem o co ci chodzi.... (żeby off-topa nie robić dodam że głodnemu chleb na myśli Undeath) Edytowane 4 Października 2013 przez Undeath lód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A może konkurs na logo WIP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) BeerGrill zdaje się mówił na spotkaniu, że jest grafikiem, tak? Myślę, że zrobiłby to najlepiej. Aczkolwiek jeśli ktoś bawi się amatorsko w takie rzeczy, to nie widzę przeszkód, żeby powstało kilka propozycji. Nazwa Wrocławska Inicjatywa Piwowarska także mi przypadła do gustu. Z pewnością bardziej niż WSPD, bo nawet gdyby słowo ,,stowarzyszenie'' mogło być normalnie używane, to i tak jakoś dziwnie mi się ono kojarzy. Może dlatego, że zawiera w sobie ,,towarzysz'', nie wiem. Aczkolwiek skoro zapraszamy ,,piwowarów i nie tylko'', to trzeba się zastanowić czy jest to inicjatywa piwowarska, piwowarów, czy może piwna. Edytowane 4 Października 2013 przez pralat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Aczkolwiek skoro zapraszamy ,,piwowarów i nie tylko'', to trzeba się zastanowić czy jest to inicjatywa piwowarska, piwowarów, czy może piwna. Zobaczymy, kto się pojawi. Ja raczej obstawiam samych piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja też chętnie pojawię się na spotkaniu. Ferguson szacunek za awatar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja nie wiem, czy dam radę. W razie w mogę liczyć na jakieś skrócone sprawozdanie z ustaleń poczynionych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) No ja będę oszyfiście, daj Leszczu znać na @ to może coś przygotuję już żeby było o czym gadać na spotkaniu. Tak swoją drogą to ktoś wybiera się na urodziny ZUP'a w tą sobotę? Ja planuje się pojawić, więc zawsze będzie okazja się poznać i porozmawiać. My będziemy w sobotę w Kontynuacji i w Zupie, ale to raczej będzie naebka i bym musiał przyjść z dyktafonem;) Edytowane 4 Października 2013 przez BeerGrill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja też chętnie pojawię się na spotkaniu. Ferguson szacunek za awatar! ..a ja myślałem że to post Fergusona właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Również postaram się pojawić, jeśli nic mi nie pokrzyżuje planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Też już zarezerwowałem sobie niedzielne popołudnie na nasze spotkanie. Na sobotnich urodzinach w ZUPie już troszkę pogadaliśmy z Fergusonem na temat tworzącej się inicjatywy i myślę, że zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie pełne pomysłów. Swoją drogą na ostatnim spotkaniu nie słyszałem propozycji WIP, ale podobuje mi się i jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Rozumiem że nazwa już wybrana? Bo jak coś to mam jeszcze "Dolnośląska Unia Piwowarów Amatorów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi