josefik Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Uzupełniam informację, dzieci mają wstęp wolny bez opłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 u mnie niestety zrezygnowały dwie osoby, także lista na dzień dzisiejszy wygląda tak 1. Josefik 6+4 2. Undeath 5 3. pszemas 2+2 4. leszcz007 4 5. Ania i Darek - właściciele Ceglanego Domku gdzie cześć będzie spać. 6. Ania i Adam - właściciele Famy Tak to wygląda na dzień dzisiejszy, jeśli są jeszcze chętni aby uzupełnić skład / który lekko się wykruszył/ to proszę o pilny kontakt. Impreza na pewno się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Oczywiście "miejscowych tubylców" w osobie Jacera i jego mocnej ekipy nie uwzględniam na liście, będą obecni z urzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Napiszcie, o której będziecie w Miliczu. Musze transport ustawić do Szkaradowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 My postaramy się być koło 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Też gdzieś 14-15, zameldowani w Widmarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To co 16:00-16:30 wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 się dostosujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jeszcze pytanie jakie piwo będziemy chcieli pić? Bo nie wiem co zabrać... do wyboru AIPA albo Alt co wy zabieracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 U mnie za wiele nie zostało. Jak by zabrakło to są nalewki Postępy na budowie pewnie będziecie chcieli zobaczyć, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) No jasne Zdjęcia za rzadko zamieszczacie i mało widać na nich Ostatnie z wiechowego dorzućcie coś nowego! Zrobiłem też tą miętową 80% daje kopa, ale czuć lekko alko muszę się podpytać jeszcze co i jak Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dziś będą nowe. Będzie zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Uwaga sylwestrowicze - piwowarzy domowi. Dziś podleliśmy decyzję, że w sylwestra wmurujemy w posadzkę kamień węgielny czyli butelkę piwa. W związku z tym wyjazd z Milicza musi się odbyć punktualnie o 16:00 co by nie biegać po ciemaku po budowie z kielnią. Ćpniemy po kielni zaprawy i pójdziemy się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak przygotowania? Jeżeli ktoś nie ma mojego numeru telefonu to proszę dać znać. I jeszcze jedna uwaga. Obowiązuje strój luźny, bez zbytniego strojenia się w kreacje wieczorowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Znaczy bez marynarki będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mi gdzieś zniknął twój numer Jacku Piwo już czeka zabieram Alta, pogoda w sumie średnia, będzie jakaś schładzarka na stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nie no marynara musi być. Schladzarka jest josefika. Właśnie przystępuje do ubijania pewnych stworzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wstałem i powiem wam jedno, pachnę dymem olchowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak my wszyscy Jacku W samochodzie oprócz zapachu chmielu dym z ogniska Postaram się wrzucić niedługo kilka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 ufff.... jakoś dotarliśmy, fajnie było.....tylko ten dj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Wrzuć, wrzuć zdjęcia. Zjedliście wszystko dziś, jak pojechałem? P.S. aha, słodu nie wędziliśmy Edytowane 1 Stycznia 2014 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi