josefik Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Czyli zostaje na 23 osobach dorosłych i 6 dzieci, dobra najwyższa pora zapytać o koszt na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 czy coś wiadomo na temat warunków dla dzieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 cytując jacera koszt imprezy w Szkaradowie 100zł/osoba, grajki chcą po przeliczeniu na 50 osób po 25zł od osoby. Do tego dojdzie jakiś koszt przejazdu. co do dzieci i w atrakcji to jest taka opcja kulig to juz byłby w południe, sanie, ognie, ognisko w lesie, kiełbasa, grzaniec itp. Ten grzaniec to oczywiście nie dla dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Drodzy moi zainteresowani, jak widzicie tą propozycje, jakieś uwagi, pomysły? W tym momencie jest nas tylu że impreza jest do zorganizowania. Trzeba działać, zaklepać i zrobić zaliczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 mnie tam bardziej interesuje opcja noclegu dla dzieciaków, bo o 22 to zacznie się marudzenie i szukanie miejsca do spania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Noclegi podobnie jak na kajakach, baza noclegowa jest w Miliczu, dogrywamy kwestie dojazdu, na razie wiem tyle że ktoś ma wozić. Mysle że można byłoby zamówić jeden awaryjny transport dla "zmęczonych" przed 24, dla rodzin z dziećmi które dadzą radę tuż po północy i dla reszty kiedy będzie chciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Mała zmiana: 1. Josefik 4+2 2. Undeath 6 3. pszemas 2+2 4. viki 4 5. leszcz007 6 6. amap 2+2 7. karczmarz 2 razem: 26 + 6 dzieciów Mi tam odpowiada wszystko A co to za grajki będą? No i druga sprawa kto bierze schładzarkę? Choć w sumie takie temperatury, zapowiadają że kegi można będzie w śniegu trzymać Edytowane 24 Października 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 potwierdzam nasz udział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jednak będzie grajkowa didżejka, więc cena ulegnie obniżce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Można się jeszcze dopisać, czy już za późno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Można się jeszcze dopisać, czy już za późno? Jasne, że można dążymy do liczby 50 osób więc miejsc jeszcze całkiem sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Można się jeszcze dopisać, czy już za późno? Lista otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Mamy potwierdzać listę? Jak coś to, u mnie bez zmian 1. Josefik 4+2 2. Undeath 6 3. pszemas 2+2 4. viki 4 5. leszcz007 6 6. amap 2+2 7. karczmarz 2 razem: 26 + 6 dzieciów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Nie nie trzeba potwierdzać, chciałbym tylko wiedzieć jeśli ktoś zrezygnuje i czy macie jeszcze jakieś preferencje i propozycje. Może jest wśród nas jakiś wegetarianin? Potwierdzeniem będzie zaliczka o którą Was za jakiś czas poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Do 50 spokojnie dobijemy, bo będzie trochę lokalesów i trochę ludzi nie związanych w piwowarstwem, ale mam nadzieję, że to nie będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 macie jeszcze jakieś preferencje ja jestem normalny i proszę o NORMALNĄ muzykę, a nie jakieś ....... łupanie, poza tym jakieś dobre jedzenie i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Muzyka będzie taka jaką sobie zażyczymy. Myślę, że nuta rockowa będzie dobra. Co do jedzenia: może macie jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Co do jedzenia: może macie jakieś propozycje? mięso coś na ciepło (bogracz, flaki, gulasz), jakaś zimna płyta (sery wędliny), koniecznie domowy chleb ze smalcem i ogórki kiszone. Jakieś przekąski: sałatki, śledzie itp. Może ponownie karpika, bo ostatnio był za.....sty. [edit] czy znana jest może przybliżona cena za osobę? Edytowane 24 Października 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ja.... uwielbiam ją... ona tu jest.... i tańczy dla mnie.... jak tego nie będzie strzelam focha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ja.... uwielbiam ją... ona tu jest.... i tańczy dla mnie.... jak tego nie będzie strzelam focha a ja strzelę jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Odwieczną tradycją jest, że na sylwestra zajada się karpie wędzone. Zapytam znajomego czy by nie uwędził kilku w promocyjniej cenie. Co wy na to? Limit zabijania żywych mam w tym roku wyczerpany. 20kg w sierpniu to było spore wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ja.... uwielbiam ją... ona tu jest.... i tańczy dla mnie.... jak tego nie będzie strzelam focha a ja strzelę jak będzie miałem nadzieje że mój wpis ociekał sarkazmem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 miałem nadzieje że mój wpis ociekał sarkazmem ... jak widać jestem trochę przemęczony sorki Odwieczną tradycją jest, że na sylwestra zajada się karpie wędzone. jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jestem za wędzonym karpikiem U mnie wszyscy mięsożerne Co do zaliczki jest to całkowicie zrozumiałe czyli czas zamawiać hotel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A do kiedy trzeba by się decydować? W sumie nic zaklepanego na razie nie mam, więc jeśli by się udało załatwić urlop na okres świąteczny to może bym się wprosił pointegrować się z forumowym towarzystwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi