josefik Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Nie na gwałt, ale też nie na ostatnią chwilę. Myślę że jak się zdeklarujesz w przeciągu 2 tyg. będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Z**ebiiście Mam nadzieję, że cała akcja wypali Bo dużo ciekawych person z forum się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 dopiszę osoby, co by wiedzieć na czym stoimy. Wczoraj rozmawiałem z panem Tadkiem , pytał ile osób będzie co by nie zabrakło miejsc siedzących. 1. Josefik 4+2 2. Undeath 6 3. pszemas 2+2 4. viki 4 5. leszcz007 6 6. amap 2+2 7. karczmarz 2 8. Ania i Darek - właściciele Ceglanego Domku gdzie cześć będzie spać. 9. Ania i Adam - właściciele Famy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 I jak tam są jakieś wieści, rezerwować hotel? Ile zaliczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Myslałem, że hotele już dawno zarezerwowane W piątek zamykamy listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Dobra ostatnia poprawka jedna osoba się od mnie wykruszyła: 1. Josefik 4+2 2. Undeath 5 3. pszemas 2+2 4. viki 4 5. leszcz007 6 6. amap 2+2 7. karczmarz 2 8. Ania i Darek - właściciele Ceglanego Domku gdzie cześć będzie spać. 9. Ania i Adam - właściciele Famy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Dobra, to zamykam listę. Wpłaty będzie organizować główny organizator czyli josefik. Czyli z tej listy mamy 29 dorosłych i 6 dzieciaków. Poprawcie czy zgadza się. Resztę do pełnych 50 osób dopełnimy lokalesami, którzy wpychają się oknami i drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A Józek pozwolił zamknąć? Pewnie jakby co to za lokalersa mógłbym robić z malżonką? A tak poważnie to mamy chęć ale nie wiem czy będę mógł i nie chcę zamieszania robić. Zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) A Józek pozwolił zamknąć? Pewnie jakby co to za lokalersa mógłbym robić z malżonką? A tak poważnie to mamy chęć ale nie wiem czy będę mógł i nie chcę zamieszania robić. Zobaczymy... Fido chodzi o to że lokalesi się już palą i nie możemy im później miejsca już przyznanego zabrać. Ja tam sobie nie wyobrażam że taką imprę możecie opuścić Do końca weekendu myślę że możemy poczekać na zastanawiających się dłużej. W poniedziałek porozsyłam na PW instrukcje dotyczące wpłat . Edytowane 8 Listopada 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Najwyżej jakoś przewaletujemy w nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Fido, nie o to chodzi. Przy stołach jest 50 miejsc. Nie ma, że ktoś będzie stał przez całego sylwestra i jadł na stojaka, bo się zapisze później. Nie ma. Ostateczny dzień niedziela i koniec. . Edytowane 9 Listopada 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Fido, nie o to chodzi. Przy stołach jest 50 miejsc. Nie ma, że ktoś będzie stał przez całego sylwestra i jadł na stojaka, bo się zapisze później. Nie ma. Ostateczny dzień niedziela i koniec. Zaraz tam stał, przecie napisał że będzie w nogach /leżał/. Edytowane 9 Listopada 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Albo na schodach z piwniczki w kierunku do wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) z przykrością informuję, że nie weźmiemy udziału - fido, masz moje miejsce Edytowane 11 Listopada 2013 przez amap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 W poniedziałek porozsyłam na PW instrukcje dotyczące wpłat . Nie poszły PW, czy tylko ja nie otrzymałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 oj szybko zamknęliście tą listę , toż to dopiero połowa listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 W poniedziałek porozsyłam na PW instrukcje dotyczące wpłat . Nie poszły PW, czy tylko ja nie otrzymałem? Zgodnie z umową wysłałem, status tej wiadomości przy twoim nicku to "odczytano: nie" jeśli faktycznie nie dotarło daj znać na PW prześlę jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Czy jest wyznaczony termin do kiedy można dokonywać wpłat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 u mnie niestety zrezygnowały dwie osoby, także lista na dzień dzisiejszy wygląda tak 1. Josefik 4+2 2. Undeath 5 3. pszemas 2+2 4. viki 4 5. leszcz007 4 6. karczmarz 2 7. Ania i Darek - właściciele Ceglanego Domku gdzie cześć będzie spać. 8. Ania i Adam - właściciele Famy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Czy jest wyznaczony termin do kiedy można dokonywać wpłat ? jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Czy jest wyznaczony termin do kiedy można dokonywać wpłat ? jak najszybciej mało precyzyjna odpowiedz z ciekawości chciałem się dowiedzieć czy są jeszcze wolne miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 u mnie niestety zrezygnowały dwie osoby, także lista na dzień dzisiejszy wygląda tak z przykrością informuję, że nie weźmiemy udziału - fido, masz moje miejsce Są Macieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Są wolne miejsca, jak przyszło do płatności to jednak ludzie się wyłamali jak zwykle... Z mojej strony będą jednak 3 osoby. Najpóźniej w niedzielę kasę przeleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Spoko, tak chciałem się dowiedzieć z czystej ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Proszę się określić ile w końcu będzie, bo inni ludzie się dobijają oknami i drzwiami Dzieci będą miały zapewniona opiekę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi