Kanclerz Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ... i mnie się z Wami powitać. W piwowarstwie domowym - Browar BRUHUS w Parparach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Cześć Czyżby Witek z forum winiarskiego? Niezaleznie od tego serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witaj Witku, kiedyś się poznaliśmy na wino.org.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witaj Witku, Cieszę się że tu zagościłeś, mam nadzieję, że na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam Cię serdecznie, udanej przygody piwowarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Cześć Czyżby Witek z forum winiarskiego? Niezaleznie od tego serdecznie witam Teraz działam TUTAJ; także w branży piwnej, chociaż ma specjalnością są zdecydowanie bardziej miody pit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam Cię serdecznie, udanej przygody piwowarskiej Skromny jestem w dziedzinie piwowarzenia: cóś w rodzaju stout'a (nazywam Czarne Krzyżackie, opisane TUTAJ) i okazjonalnie Amber Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam na forum, mam nadzieję, że zagościsz tu na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi