asasyn Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jak coś to są w sprzedaży "42" na TB. Zrobiłem małe zaopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Mi to ciężko się nosi fermentory z 25l piwa - a 35l to już chyba dawno krzyż by mi strzelił. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Quick.Ben 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mi to ciężko się nosi fermentory z 25l piwa - a 35l to już chyba dawno krzyż by mi strzelił. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Może to najwyższy czas aby pomyśleć o tym żeby ich nie nosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgorek Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mam pytanie do osób które posiadają 42l fermentor czy szerokość dna jest taki sam jak w przypadku 35l np z browamatora jakby ktoś mógl sprawdzić to byłbym chętny. Ponieważ posiadam sito które pasuje idealnie do fermentora z browamatora i nie wiem czy mi tutaj wejdzie. Jeżeli ktoś ma oba niech przyłoży do siebie i da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asasyn Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Bitwie 31,3 cm 45l 30,8 cm Mierzył przy samym dnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgorek Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Szkoda że jest inny rozmiar na dole bo mam sito szczelinowe docięte na wymiar 31,7cm pod fermentator z browamatora. Tutaj musiałbym dać go wyżej tylko ciekawe jak wysoko. Może jak będę coś zamawiał to dodam do koszyka wiadro i sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbrx Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Hej Po 2 latach wracam do warzenia Pytanko czy ktoś wie, gdzie mógłbym kupić obecnie fermentory 42-45L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 twojbrowar.pl czasami ma. Ja tam kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbrx Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 tam kupowałem 2-3 lata temu... niestety obecnie "Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie" czekam na info ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gallson Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Też poszukuje takich fermentorów 42l i nigdzie ich nie ma. Sklep TB odpisał , że czekają na dostawę i tak czekam już od ponad miesiąca ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbrx Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Takie info odnośnie dostawy dostałem dzisiaj ze sklepu: "Spodziewamy się pod koniec przyszłego tygodnia. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Kiedyś znalazłem producenta takich wiader. Można od niego kupić i cena jest jakaś podobna do tej z TB. Za Chiny Ludowe nie umiem teraz tego znaleźć żeby podlinkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gallson Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Czy te fermentora posiadają skalę ? Jeśli tak to do ilu litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Nie posiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gallson Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Używał ktoś tych fermentorów do filtracji ? Nadają się do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) 7 minut temu, Gallson napisał: Używał ktoś tych fermentorów do filtracji ? Nadają się do tego ? Pod warunkiem że wywiercisz dziurę/ry ps Dlaczego chcesz takie duże wiadro? Edytowane 28 Października 2020 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gallson Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 anteks Do większych zasypów na większe Warki . Są wersje do kupienia z dziurami na kranik. Ktoś wcześniej wspominał, że ich budowa jest mocno stożkowa w porównaniu do standardowych 33l . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi