WiHuRa Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) LIPIEC 2016 - DEPOZYT REAKTYWAZCJA ZAPRASZAM NA GRUPĘ: https://www.facebook.com/groups/1783101095242586/ Edytowane 30 Czerwca 2016 przez WiHuRa RapTom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Skrzynka będzie wstawiona na dniach. Na razie depozyt pusty. Przynoście więcej piw niż możecie zabrać. Do końca tygodnia wrzucę kilka swoich piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Super, jak będę w Rzeszowie to też podrzucę parę swoich, żeby zapełnić skrzynkę. Ciekaw jestem oceny, bo może mi się tylko wydaje, że warzę dobre piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 dopisałem do wątku depozytowego - dzięki za kolejny depozyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Wielkość piwa ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Pytasz o objętość ? Dowolna, byleby zmieściło się w piwnej skrzynce, tzn 1l butelką może być problem, z PET też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bo mam tylko 500ml albo 330ml, a poza tym właśnie wielkie półtorówki . Zobaczę co jest w piwnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja mam gotowych osiem sztuk, każde inne. Czekam na informację kiedy ruszy krzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 kiedy ruszy krzynka No własnie, w czwartek chyba będę w Rzeszowie to może bym jakieś "machniom" zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja przyniosę swoje jutro-bardzo dokładnie opisane i zostawię, ważne żeby skrzynka się zapełniła równo i żeby była rotacja, a potem już pójdzie chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jak będę przejazdem, to też coś podrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Fajnie. Podłączę się do tematu w grudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) No i depozyt ruszył. Wrzuciłem: 1 x Rzeszów Pride ESB 1 x Bursztynowe za dwa pensy Old Ale 1 x Korsarskie Barley Wine/mocne dolne 1 x Sura Paniyam IPA 1 x Kinderporter London Porter 1 x O! Belg,a Tripel 1 x Klepkowe Vintage Ale 0.35 1 x Purl Purl 0.33 Wszystkie piwka opisane, a niektóre z niespodzianką Edytowane 9 Października 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dzięki Bogi, do końca tygodnia skrzynka powinna być pełna i będzie można ruszyć z regularną wymianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothyl Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Rewelacja !!! Wchodzę w to i za kilka dni podrzucę kilka piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothyl Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Trzeba będzie poprosić o drugą skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Z racji tego, że Rzeszów bardzo często odwiedzam bo pracuje w tym pięknym mieście też coś od siebie dorzucę mam nadzieję, że już niedługo. Po powrocie z urlopu dodam swoją AIPA a może coś jeszcze, to się zobaczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Gdzieś po 15 do depozytu trafi 8 butelek: 2 szt. - #23 Maibock 2 szt. - #24 Urbock 2 szt. - #27 Landlord Best Bitter 2 szt. - #28 Pacific Pale Ale Edytowane 11 Października 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Piwa dostarczone. Wziąłem Klepkowe Bogusia. Ktoś wczoraj dostarczył swoje piwa więc prośba do tej osoby aby napisała co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Piwa dostarczone. Wziąłem Klepkowe Bogusia. Ktoś wczoraj dostarczył swoje piwa więc prośba do tej osoby aby napisała co i jak. Byłem wczoraj i wziąłem Korsarskie i Sura Paniyam ,a tylko 3 swoje zostawiłem bo straszna bida w piwnicy. Czekam na sezon lagerowy i dopijam resztki. Ale obiecuje, że nastepnym razem bedzie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ok, no problem. Napisz co tam zostawiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 1 x Tripel 2 x Belgian Dark Strong Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothyl Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 4 x pszeniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothyl Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 pobrałem: Land Lord Bitter Pacific Pale Ale Belgian Dark Strong Ale Schłodzę i postaram się zrobić swoja recenzję na dniach. Nie ukrywam, że robię to po raz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Notka z degustacji Klepkowego z Browaru "Rychlak i Syn": http://www.piwo.org/topic/11238-browar-rychlak-i-syn-klepkowe-19%c2%b0blg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi