Bogi Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Dzięki jeszcze raz, czekam na dalsze. Jutro coś pobiorę, będę akurat w okolicach, więc będzie można się recenzji spodziewać. Edytowane 14 Października 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Pobrałem pszeniczne chłopskie złoto, Pacific Pale Ale i Belgian Dark Strong Ale. Pojawiły się piwa z Bojanowa to wziąłem i ostatni porter łódzki dla przyjaciela. Edytowane 16 Października 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Byłem dzisiaj. Zostawiłem: 2 x Rauchbock - #15 2 x Weizenbock - # 23 2 x AIPA - #25 Pobrałem: 1 x Kinderporter London Porter 1 x Maibock 1 x Pszeniczne Ogólnie sklep w porządku, wziąłem przy okazji parę piwek z alebrowaru, pinty i ursy. Ciekawa sprawa to, że nalewają tam piwko z kranów w pety 1,5 l. Pytałem czy im się to nie odgazowywuje to sympatyczna Pani , powiedziała, że nie, klienci są zadowoleni. Następnym razem wezmę sobie takie 2 pety i zrobię degustacje. Muszę też spróbować, ze swojego kegeratora nalać tak piwko, na jakiegoś grila czy imprezę było by to fajne rozwiązanie. Edytowane 22 Października 2013 przez Stolarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jackie się pojawił, będę w czwartek może dorwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) PET to sprawdzony patent, butelka nie jest gorsza W tym tygodniu dorzucę swoje AAA a dokładnie ARA Edytowane 22 Października 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) A więc jednak jutro będę w Rzeszowie, jak mi nic nie stanie na przeszkodzie to dostarczę do depozytu: 1. Porter Bałtycki na suszkach 2. APA - jeszcze nieułożona - jeszcze z dwa tygodnie można by poczekać z degustacją, 3. WitBier Ogólne informacje o piwkach będą zamieszczone na etykiecie. Edytowane 24 Października 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Do depozytu za chwilę dołączą: 3 szt. - #29 American Red Ale 13°Blg 1 szt. - #24 Urbock 17°Blg (z osobistą dedykacją dla kolegi cml, który odwiedzi w weekend sklep także proszę mu nie podprowadzić ) Zapewne coś pobiorę, a co, to napiszę później. Przypominam o pisaniu recenzji wypitych piw. Warto to robić na bieżąco bo pamieć ulotna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Pobrałem Weizenbocka i AIPAę od Stolarza. Dostarczyłem to co wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Wziąłem od Mariusza - Witbier i APA, oraz Stolarza - AIPA, Rauchbock. Depozyt pełen różnych różności i fajnie się rozwinął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Dobrze było by wrzucić co aktualnie jest depozycie i uzupełnić recenzje pobranych piw. W następnym tygodniu może zajrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) Witbier z Browaru Sędzibeer: http://www.piwo.org/...an-wit-122°blg/ AIPA od Stolarza: http://www.piwo.org/...za-aipa-15°blg/ I na dokładkę Rauchbock od Stolarza: http://www.piwo.org/...auchbok-16°blg/ Oj, spragniony dziś jestem Edytowane 25 Października 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) pobraliśmy: 1x urbock wihura 1x landlord bitter wihura 1x red ale wihura 1x pszenica pod trupią czaszką zostawiliśmy: 2x boxer's - dry stout 1x cerber - belgian dark strong 1x summer ale (receptura twojbrowar.pl) 1x francuski piesek - lekki saison przy okazji małe zakupy sklep świetnie zaopatrzony Edytowane 6 Listopada 2013 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Jutro do południa dostarczę : 2x American Golden Ale 2x American India Pale Ale Edytowane 27 Października 2013 przez maniekgor21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Chłopskie złoto pszeniczne - browar Pod trupią czaszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No i niestety nie zostawię dzisiaj piwa bo nie wziołem poprawki na to, że sklep otwarty jest od 10 a ja już musiałem wyjechać ale postaram się jeszcze w tym tygodniu dostarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Było dzwonić, bym odebrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Podjechałem pod sklep i tak już spóźniony, zobaczyłem że od 10 i pojechałem dalej tak więc nie miałem za bardzo na to czasu ale tak jak wspominałem jak wrócę z Olsztyna to zostawię. Następnym razem w razie problemów będę się z Tobą kontaktował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Wczoraj zostawiłem wcześniej wspominane piwka 2x AIPA i 2X AGA a pobrałem 1xFrancuski Piesek, 1xPorter na Suszkach, 1xDry Stout, 1x ARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Landlord z Czarnego Rysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Wziąłem dziś AGA od maniekgor21 oraz Dry Stout od cml. W przyszłym tygodniu podrzucę coś w zamian. Notka AGA: http://www.piwo.org/...le/#entry237624 Dry Stout: http://www.piwo.org/topic/11577-browar-dokuro-boxers-stout-dry-stout/ Edytowane 9 Listopada 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat7 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Zostawione: 3x Altbier Pobrane: 1x ARA 1x Rzeszów Pride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja2 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Zostawione: 3x Grodziskie - (piwo rozlane niecałe 2 tyg. temu, więc trzeba by dać mu jeszcze trochę czasu, aczkolwiek testowane przeze mnie już teraz i nie jest źle ) Pobrane: AIPA - Sokół Summer Ale - Browar Dokuro Maibock - Czarny Ryś Edytowane 24 Listopada 2013 przez ja2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Dziś do depozytu wskoczyły: 4 szt. - #30 Old Peculier 14°Blg Wziąłem Weizenbocka, Alta i Grodziskie (notki w linkach). W depozycie jest 19 piw. Edytowane 22 Listopada 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja2 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Zostawione: 2 x AIPA - Jelny Chmieleń (Browar Ja2) Pobrane: Browar Sokół - AGA American Golden Ale Browar Czarny Ryś - Old Peculier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Zamieniłem AIPA #25 na AIPA #27 Dorzuciłem: APA #28, CDA #29, AGA #31 jeszcze nie wyleżakowana Pobrałem: 1 x AIPA - Jelny Chmieleń Ja2 1 x Old Peculier - Czarny Ryś 1 x Tripel - keda Edytowane 25 Listopada 2013 przez ..::maniek::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi