WiHuRa Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) 1 x Old Peculier - Czarny Ryś Może go spokojnie jeszcze kilka tygodni poleżakować, zyska na czasie. Co prawda u mnie schodzi szybko ale być może za wcześnie wstawiłem go do depozytu, jest jeszcze dość alkoholowy (cukier i melasa w zasypie). Choć z drugiej strony może już lepszy nie będzie, u mnie pewnie za dwa tygodnie pójdzie w zapomnienie (czyt. dosięgnie dna kega) a notka z dalszej przyszłości może wniesie jakieś pomocne info Edytowane 25 Listopada 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 1 x Old Peculier - Czarny Ryś Może go spokojnie jeszcze kilka tygodni poleżakować, zyska na czasie. Co prawda u mnie schodzi szybko ale być może za wcześnie wstawiłem go do depozytu, jest jeszcze dość alkoholowy (cukier i melasa w zasypie). Choć z drugiej strony może już lepszy nie będzie, u mnie pewnie za dwa tygodnie pójdzie w zapomnienie (czyt. dosięgnie dna kega) a notka z dalszej przyszłości może wniesie jakieś pomocne info Ok zostawię je sobie na nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Wzmocniłem( choć raczej wyrównałem dzisiaj depozyt Wstawiłem : ryżowe IPA, Wędzone oraz niemiecko belgijskiego bezstylowca Pobrałem : Grodziskie od ja2. Altbier od Złotowieniec. Rauchbock od Stolarza Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mógłby ktoś napisać listę w całości jakie piwa zostały w depozycie, bo nie wiem czy przynosić nowe, jak stare niepobrane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dziś będę to zrobię remanent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak byłem to cała skrzynka była zajęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To akurat wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Byłem dziś w sklepie ale nie miałem nic na wymianę bo trafił mi się pilny wyjazd służbowy w bliskie okolice sklepu, gdybym wiedział,że skrzynka pełna to bym coś zabrał a swoje podrzucił następnym razem a tak kupiłem tylko wyroby Ursa Maior bo miałem małe zaległości w bieszczadzkim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Co jest z Ursy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Chyba wszystkie http://ursamaior.pl/piwo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dziś będę to zrobię remanent. No i jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Niestety, nie dałem już wczoraj rady zrobić remanentu. Nie wiem kiedy będę znowu w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Dziś wziałem: Rachbier z Browaru Śląski Emigrant http://www.piwo.org/...achbier-12°blg/ CDA z Browaru Sokół: http://www.piwo.org/topic/12455-browar-sokol-cascadian-dark-ale-17%c2%b0blg/ Po weekendzie wrzucę swój Owsiany Stout. Nie było czasu na remanent bo byłem "w biegu", może w końcu się uda, jutro będę w okolicy. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Wybaczcie za OT nie wiem gdzie to wpisać, gdyż informacja ta dotyczy "raczej" podkarpackich kolegów piwowarów/piwoszy (i miejsca gdzie jest nasz piwny depozyt ). W sklepiku u Tomka Prucnala jest Grand Prix z Ciechana wystawiony na półki jakieś 40 minut temu w ilości dość zadowalającej. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 2ga warka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Nie mogę znaleźć info, data spożycia do 17.03.2014r. natomiast pierwsza toto nie jest na pewno a ile uwarzyli też nie wiem. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 5,75 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A gdzie ten sklep się znajduje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 To sklep z depozytem, na Paderewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolarz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 I wszystko jasne to nie wykupcie wszystkiego, przy okazji zaglądnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Przy okazji dobrze byłoby w tym wątku pisać co pojawia się w sklepie na bieżąco-bo skądinąd czerpać wiedzę, no i zaktualizować depozyt. Tzn. każdy kto przychodzi do sklepu, żeby pisał o nowościach i przy okazji aktualizował listę depozytową (względnie, żeby Wojtek ją aktualizował raz czy dwa razy w miesiącu). Takie luźne uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) no i zaktualizować depozyt. A to akurat miałem zaplanowane dzisiaj, ale... niestety pamięć ulotną jest Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zdecydowanie jestem na nie. To jest temat depozytu, jak będziemy jeszcze pisać o nowościach sklepowych to zrobi się tu burdel. Na bb.biz jest wątek tego sklepu, jak bardzo chcecie wrzucać nowości to piszcie tam: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?p=1157641 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ale na b.biz jest ostatni wpis z 12go, więc gdzie tu informacja na bieżąco. Poza tym ja tam nie jestem zalogowany, to jakbym był w sklepie, jak mam napisać? A inni raczej się nie kwapią, bo ich wpisów na bieżąco też tam nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi