Mariusz_CH Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzisiaj dowiozłem: Kolsch x 1 - (zmętnił się w samochodzie) Dubbel x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Z tego powodu że codziennie jestem tak blisko depozytu, znowu dziś pobrałem dwa piwa: Czeski Pils Marcowe W poniedziałek dowiozę swoje piwka. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Proszę pisać pełną listę piw po każdym pobraniu/dodaniu bo zaraz będę znowu musiał jechać i robić remanent! Najlepiej lista w ułożeniu po browarach - tak ja to poprzednio zrobiłem. Edytowane 14 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Listę napisałem jako ostatni, a po następnym poprawiał nie będę. Po to pisze na bieżąco ten co wziął piwa, żeby następny miał łatwiej i tez to zrobił. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Eh ... chce wziąć dziś piwa i co ? mam przeglądnać x postów żeby policzyć co jest a co nie ma od ostatniej listy ? Jeśli ktoś zmienia status listy powinien ją sam uaktualnić! Edytowane 14 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) A do kogo masz pretensje? Ja nie przerwałem ciągu. Jak chcesz to po przeliczam. Ludziska, czy to taki wielki problem siąść wieczorkiem przy piwku i przeliczyć co jest a co nie w depozycie??? Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) A remanent mogę zrobić od czasu do czasu, codziennie siedzę około 500 metrów od sklepu Tomka. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Nie wiem o jakim ciągu mówisz. Chodzi o to aby za każdym razem była świeża lista piw - jeśli coś wziąłeś/dodałeś to akutalizujesz poprzednią listą o to co wziąłeś/dodałeś. Każdy post to będzie lista ale będzie to za każdym razem aktualny spis - sam na to przecież zwracałeś uwagę na PW ? Duży roboty w tym niema, kopiuj/wklej i zmiana 2-3 linijek. Czerwony wpis był ogólnym wpisem z prośbą o aktualizację, akurat Ci się dostało bo byłeś ostatni jaki pobrał Sorry. edit: Chodzi też o to aby weszło to w krew i będzie wtedy cały czas porządek. Znowu też ruchu bóg wie jakiego w depozycie nie ma więc można na spokojnie wrzucić aktualizacyjnego posta z listą. Edytowane 14 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie wiem o jakim ciągu mówisz. Ja pierdziu. Chodzi o to aby za każdym razem była świeża lista piw - jeśli coś wziąłeś/dodałeś to akutalizujesz poprzednią listą o to co wziąłeś/dodałeś. Każdy post to będzie lista ale będzie to za każdym razem aktualny spis - sam na to przecież zwracałeś uwagę na PW ? Duży roboty w tym niema, kopiuj/wklej i zmiana 2-3 linijek. Przecież o tym piszę. Napisałem ostatnią aktualną listę na poprzedniej stronie a po mnie user już tego nie zrobił!!! To się wkurzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Ale zobacz, ja teraz muszę 3 posty przeanalizować (+keda) co jest a co nie ma w depozycie jeśli chciałbym wiedzieć jaka jest aktualna lista. Ludziska, czy to taki wielki problem siąść wieczorkiem przy piwku i przeliczyć co jest a co nie w depozycie??? A czym takim samym problem jest zrobić aktualną listę po własnym pobraniu/dodaniu ? Edytowane 14 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Chodzi też o to aby weszło to w krew i będzie wtedy cały czas porządek. Znowu też ruchu bóg wie jakiego w depozycie nie ma więc można na spokojnie wrzucić aktualizacyjnego posta z listą. A zeby to się stało trzeba reagować od razu przy pierwszym poście bez aktualnej listy piw i bedzie git. W tym wypadku post z 12.02.2014r. - 2 dni temu. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) A czym takim samym problem jest zrobić aktualną listę po własnym pobraniu/dodaniu ? Zaden, ale konsekwencji nie nauczysz tego co nie napisał. W dalszym ciągu pisać nie będzie. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zaden, ale konsekwencji nie nauczysz tego co nie napisał. W dalszym ciągu pisać nie będzie. Będę ganił na PW! Mariusz_CH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) I git, porządek się zrobi napewno. A oto aktualna lista piw w depozycie Rzeszów: Browar Ja2 - Grodzisz Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Jama Lisia - Stout Browar Green Fox - SHAPE of Amarillo Browar Rychlak i Syn - Purl Browar Rychlak i Syn - Bursztynowe za dwa pensy Browar Rychlak i Syn - Pomelowy Ul Browar Wojen - Ryżowa AIPA Browar pod trupią czaszką - Chłopskie Złoto Pszeniczne Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Belgian Dubbel Browar Sędzibeer - Kolsch Browar Sędzibeer - Kolsch Keda Czeski Pils Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Dali my se po plusie i jest git! (nie mogłeś się powstrzymać) Edytowane 14 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) no co, podoba mi się. Nie ma listy to zjebka, a co... Edytowane 14 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Proszę pisać pełną listę piw po każdym pobraniu/dodaniu bo zaraz będę znowu musiał jechać i robić remanent! Najlepiej lista w ułożeniu po browarach - tak ja to poprzednio zrobiłem. Obiecuje poprawę następnym razem WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dowiozłem zaległe piwka. Stan aktualny w depozycie: Browar Ja2 - Grodzisz Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Jama Lisia - Stout Browar Green Fox - SHAPE of Amarillo Browar Rychlak i Syn - Purl Browar Rychlak i Syn - Bursztynowe za dwa pensy Browar Rychlak i Syn - Pomelowy Ul Browar Wojen - Ryżowa AIPA Browar pod trupią czaszką - Chłopskie Złoto Pszeniczne Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Kolsch Browar Sędzibeer - Kolsch Keda Czeski Pils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Na dniach postaram się podrzucić Zmiotki-piwo w jednej części beczkowe, z miodem, na drożdżach burgundzkich, bardzo niedzisiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) O! Dopiero teraz mnie oświeciło, że żadnego mojego piwa nie ma w depozycie, skandal! Podrzucę Dortmundera, może jutro. Edytowane 18 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 W sklepie pustki, wziąłem sobie Herę, po mnie przyszło dwóch klientów i też wzięło, więc Hery nie ma. Z depozytu pobrałem Stout Owsiany Złotowieniec, Stout Jama Lisia i Belgian Tripel Sędzibeer, zostawiłem 3 x Zmiotki. O samym piwie warto wspomnieć, że choć starzone w beczce, udało się zachować gaz, przy jednoczesnym mariażu owocowych estrów wzmocnionych poprzez zastosowanie drożdży do burgundów, przyjemnej i czystej goryczki od chmielu i naturalnej słodyczy od miodu. Stan aktualny w depozycie: Browar Ja2 - Grodzisz Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Green Fox - SHAPE of Amarillo Browar Rychlak i Syn - Purl Browar Rychlak i Syn - Bursztynowe za dwa pensy Browar Rychlak i Syn - Pomelowy Ul Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Wojen - Ryżowa AIPA Browar pod trupią czaszką - Chłopskie Złoto Pszeniczne Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Kolsch Browar Sędzibeer - Kolsch Keda Czeski Pils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Dziś wziąłem Sędzibeer - Brown Porter Sędzibeer - Kolsch Keda - Czeski Pils Zostawiłem Alt - 2x Foreign Extra Stout - x2 Stan depozytu Browar Ja2 - Grodzisz Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Green Fox - SHAPE of Amarillo Browar Rychlak i Syn - Purl Browar Rychlak i Syn - Bursztynowe za dwa pensy Browar Rychlak i Syn - Pomelowy Ul Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Wojen - Ryżowa AIPA Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Foreign Extra Stout Browar Wojen - Foreign Extra Stout Browar pod trupią czaszką - Chłopskie Złoto Pszeniczne Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Kolsch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Wrzuciłem dziś zapowiadanego Dortmundera x 4. Pobrałem: Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Sędzibeer - Kolsch Browar Wojen - Foreign Extra Stout Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Aktualnie jest: Browar Ja2 - Grodzisz Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Green Fox - SHAPE of Amarillo Browar Rychlak i Syn - Purl Browar Rychlak i Syn - Bursztynowe za dwa pensy Browar Rychlak i Syn - Pomelowy Ul Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Wojen - Ryżowa AIPA Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Foreign Extra Stout Browar pod trupią czaszką - Chłopskie Złoto Pszeniczne Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Czarny Ryś - Dortmunder Browar Czarny Ryś - Dortmunder Browar Czarny Ryś - Dortmunder Browar Czarny Ryś - Dortmunder Edytowane 19 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wczoraj wziąłem Dortmundera Stan aktualny Browar Ja2 - Grodzisz Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Green Fox - SHAPE of Amarillo Browar Rychlak i Syn - Purl Browar Rychlak i Syn - Bursztynowe za dwa pensy Browar Rychlak i Syn - Pomelowy Ul Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Wojen - Ryżowa AIPA Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Foreign Extra Stout Browar pod trupią czaszką - Chłopskie Złoto Pszeniczne Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Czarny Ryś - Dortmunder Browar Czarny Ryś - Dortmunder Browar Czarny Ryś - Dortmunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wczoraj wziąłem Dortmundera Stan aktualny Browar Ja2 - Grodzisz Browar Złotowieniec - Stout Owsiany Browar Green Fox - SHAPE of Amarillo Browar Rychlak i Syn - Purl Browar Rychlak i Syn - Bursztynowe za dwa pensy Browar Rychlak i Syn - Pomelowy Ul Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Rychlak i Syn - Zmiotki Browar Wojen - Ryżowa AIPA Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Alt Browar Wojen - Foreign Extra Stout Browar pod trupią czaszką - Chłopskie Złoto Pszeniczne Browar Sędzibeer - Belgian Tripel Browar Sędzibeer - Brown Porter Browar Czarny Ryś - Dortmunder Browar Czarny Ryś - Dortmunder Coś swojego dorzucę w czwartek jak będę w RZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi