Gość pitupitu Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Leszczu mnie namówił do rejestracji, fotki będę mógł sobie pooglądać i takie tam ... Witam i pozdrawiam. Edytowane 19 Października 2013 przez fidoangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 no napisz czasami co tam robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 cześć, cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... Oczywiście mam na myśli pisanie a nie warzenie bo co tydzień jakaś wareczka, kociołek lidlowski i zupełnie na luziku. Samo się robi w porównaniu do 80-100 litrowych warek. Takie duże warzenie to cały dzień roboty a taką wareczkę na jednego cornerliuska to przy koszeniu trawnika, malowaniu pokoju, naprawianiu samochodu czy zbieraniu agrestu się zrobi. No i w zasadzie raczej "na bryta" . Lusterko87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nuda. Zgoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 no i jakoś normalnie zaczyna być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witam Cię Darcze fajnie, że dałeś się namówić. Może kiedyś nakłonię Cię do jakiś zapisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi