wolf83 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam Wszystkich z Polski południowo - wschodniej. W Leżajsku jest Browar. Ale postanowiłem sam warzyć swoje własne piwo. A co wyjdzie to się okaże. Czekam mnie sporo pracy, a początki są trudne. Pozdrawiam Piwoszy "Dobrego Domowego" piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Pozdrowienia z Rzeszowa. Będą jeszcze kiedyś piwa z Leżajska warzone w Leżajsku, jak tam wygląda sytuacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Pozdrowienia z Rzeszowa. Będą jeszcze kiedyś piwa z Leżajska warzone w Leżajsku, jak tam wygląda sytuacja? Witam witam. Ktoś z Rzeszowa jest Mi się Rzeszów podoba. Ale korki mnie dobiją między godziną 13 -15 Browar w Leżajsku non stop robi piwo. Ale od 12 lat wchłoną go koncern. Jest to grupa Zywiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Ktoś z Rzeszowa jest Z Leżajska nie jesteś pierwszy. W ogóle z Podkarpacia jest nas mnoga Edytowane 2 Listopada 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witaj, W Leżajsku jest kilku piwowarów. W Muzeum Ziemi Leżajskiej, w piątek 8.11 jest pokaz warzenia piwa, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Witaj, W Leżajsku jest kilku piwowarów. W Muzeum Ziemi Leżajskiej, w piątek 8.11 jest pokaz warzenia piwa, zapraszam. Będę na tym warzeniu piwka. Wihura ty też będziesz w Muzeum dnia 8.11. A tydzień temu tj. 26.10.2013r. warzenie było w pubie quatro i tam również byłem Edytowane 3 Listopada 2013 przez wolf83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ktoś z Rzeszowa jest Z Leżajska nie jesteś pierwszy. W ogóle z Podkarpacia jest nas mnoga Bardzo się cieszę że podkarpacia jest dużo piwowarów na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruuski Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 jasełko wita leżajsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazik Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Witam kolege zapraszam do muzeum i proszę coś swojego przynieść oraz zapraszam do PSPD Edytowane 5 Listopada 2013 przez fazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 jasełko wita leżajsk Dzięki kolego. Również Leżajsk wita Jasło Trochę domowych piwowarów z podkarpacia jest na tym forum Tak się zastanawiam, można zrobić jakiś zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam kolege zapraszam do muzeum i proszę coś swojego przynieść oraz zapraszam do PSPD A ja będę w muzeum. Jakby mnie mogło zabraknąć Tam gdzie warzą domowi piwowarzy to jestem. Moje stoi dopiero w butelkach od 1,5 tygodnia. Także jeszcze jest lipa.Pod koniec listopada będzie gotowe Do PSPD tez dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 W MUZEUM Ziemi Leżajskiej jest Warzenie piwka. Piątek tj. 08.11.2013r. godzina 17. Z tego co się orientuje warzone będzie Stout. Serdecznie ZAPRASZAMY! ! ! Piwowarzy domowi z Leżajska jak i okolic (i nie tylko) Obecność OBOWIĄZKOWA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 http://www.piwo.org/index.php?/topic/11515-2013.11.08---Muzeum-Ziemi-Leżajskiej,-Dzień-Stoutu#entry236729 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 http://www.piwo.org/...utu#entry236729 Bóg zapłać dobry kolego za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Przemyśl też obecny i serdecznie wita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Przemyśl też obecny i serdecznie wita. Witam kolegę z Przemyśla Widzę iż faktycznie trochę ludzi jest z woj. podkarpackiego P.S. Kto był w Muzeum Ziemi Leżajskiej w dniu. 08.11.2013r. Dzień Stouta. Jak i na warzeniu piwka przez Kolegę Tadka. Ja byłem. Podpisuję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi