miloszst Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich Domowych Piwowarów ! Tych,o których się mówi "Stare Wygi",oraz "Świeżaków" podobnych do mnie.Zamierzam zacząć tworzenie czegoś swojego ,a że bardzo go lubię-będzie to piwo!Mam nadzieję (ba,jestem pewien),że trafiłem w odpowiednie miejsce i dane mi będzie się z Wami zaprzyjaźnić.Pozdrawiam z Krakowa,Miłosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam i życzę powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witaj Miłosz, powodzenia w tworzeniu, lepiej trafić nie mogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 "Stare Wygi",oraz "Świeżaków" Świeżaki już Cię powitały, teraz czekamy na jakieś Stare Wygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Świeżaki już Cię powitały, teraz czekamy na jakieś Stare Wygi Widzę humor dopisuje miloszst oczywiście witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Haha i na tym powinny się skończyć powitania Nie bacząc na konwenanse chciałem powitać sąsiada ! Kraków rośnie w siłę , cieszy to . W razie potrzeby , na miarę moich możliwości służę pomocą , jeśli byś potrzebował czegoś ze sprzętu czy cokolwiek pisz śmiało. Powodzenia w warzeniu i czekamy na efekty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam i pozdrawiam z Rydułtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi