jama_michal Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Dzień dobry! Mam na imię Michał, pochodzę z lubelszczyzny i tu warzę i bytuje:) aktualnie studiuje na Uniwersytecie Przyrodniczym na kierunku o dumnej i jednocześnie nic nie znaczącej nazwie Zarządzanie i Inżynieria Produkcji ze specjalnością Produkcja Spożywcza. Muzyk z zamiłowania, gram na organach i fortepianie. Tyle tytułem wstępu, przejdźmy do meritum Warze od końca 2012 roku. Cała moja wiedza pochodzi z tego portalu jak i z, że tak powiem, siostrzanego browarbiza. Od początku mojej przygody z piwowarstwem robię to od ziarna:) Preferuje piwa angielskie. Rozlewam do butelek i kegów. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i dziękuje za ten Portal. Jest bardzo bardzo pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Cześć Michał, witamy na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witamy w gronie smakoszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witaj Michale ! Witamy i liczymy na wymianę doświadczeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi