elroy Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witajcie Jako, że rangi na forum (czyli kolejne progi za napisanie postów, np. "początkujący", "zaangażowany") nie kojarzą się z piwowarstwem, ogłaszam mini konkurs na najlepsze 6 rang forumowych. Zasady: - administracja, moderatorzy nie biorą udziału. - czas trwania do 10 października, do godziny 24.00 - propozycję proszę wysłać do mnie na PW. - najciekawsze zostaną wyłonione 13 października - miejsca 2 i 3 zostaną również nagrodzone niespodzianką. Nagrody: Safale S-04 saszetka 11,5g Słynne angielskie suche drożdże typu ale, Kapsle 26 mm MIĘKKIE 100 szt Kapsle produkowane specjalnie dla piwowarów domowych - wykonane z miękkiej blachy. Zdjęcia w załączniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No cóż, jest to pierwszy konkurs na piwo.org i na garb tego zrzucam frekwencję dwuosobową Tak więc w porozumieniu z osobami które przesłały swoje propozycje na PW, nagrody przechodzą do następnego konkursu. Kumulacja się zbiera Myślę, że następny dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja zwykle biorę udział w konkursach i czasem coś wygrywam (Browar.biz i Piweczko.org), ale szczerze powiedziawszy nie miałem głowy, by coś odkrywczego wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja zwykle biorę udział w konkursach i czasem coś wygrywam (Browar.biz i Piweczko.org), ale szczerze powiedziawszy nie miałem głowy, by coś odkrywczego wymyślić. Nie długo startuje nowy konkursik, więc zapraszam do udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi