Łukasz Klekowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Może ktoś chciałby otworzyć swój sklep internetowy tylko nie wie skąd wziąć słody durowce pojemniki rurki chmiele itp wszystko to co mozemy spotkac na stronach moze ktos cos pomoze poniewaz ja jestem zainteresowany otworzeniem takiego sklepu ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 To pierwsze pytanie brzmi: Ile zrobiłem warek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Klekowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 jak otwierasz sklep z meblami musisz je produkowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nie, ale wiedzieć czym handlujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Przyjacielu, weź się ugryź w palce zanim coś wyślesz na forum, może znajdziesz wtedy czas na przeczytanie własnego posta! Jeśli nie lubisz używać znaków interpunkcyjnych to ja poproszę o przetłumaczenie pierwszego posta na język polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Słody to bym brał bezpośrednio ze słodowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Po przeczytaniu pierwszego posta miałem wrażenie jakby autor chcąc otworzyć sklep z pieczywem zapytał gdzie ma się zaopatrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Klekowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 widać chęć pomocy i dyskusji na forum najlepiej wyśmiać tak to właśnie wszyscy potrafią !! ok nie było tematu !! TEMAT ZAMKNIETY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Temat zatem zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi