Dr2 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) czy każdy może wpaść do Reden-u a to kogoś stać na zamknięcie lokalu w sobotę ? Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 W których kategoriach będą przeprowadzane eliminacje? Wg regulaminu, jeśli będzie więcej niż 12-15 piw, więc dla bittera i koźlaka nie ma konieczności. Czyli dla kategorii stout i oktoberfest? A tak z ciekawości, ile trwają mniej więcej takie eliminacje? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tak jak piszesz dwie kategorie. Trwa to 2-3 godziny. Impreza jest oczywiście otwarta i kibiców zapraszam. Coś tam będzie na kijach w REDENIE - chyba 4 piwa. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jeszcze jedno pytanie. Od której w niedzielę konkurs? Muszę poukładać harmonogram z rodziną ;-). Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jeszcze jedno pytanie. Od której w niedzielę konkurs? Muszę poukładać harmonogram z rodziną ;-). Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Na plakacie podane są godziny 14 do 20 więc chyba tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Oglądałem plakat konkursu jak i ten przy skansenie i znam te informacje, ale sądziłem że ktoś może będzie znał dokładniejszą godzinę rozpoczęcia samego konkursu, a nie całej imprezy. Tak czy owak, córeczka i żona jakoś dadzą radę :-). Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Rozpoczęcie konkursu planowane jest na godz. 14.00 Wyniki 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Fox Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Kiedy można spodziewać się ogłoszenia wyników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Konkurs się jeszcze nie odbył. Wyniki pewno będą po konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ktoś coś wie o wynikach czy wszyscy się popili :-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ktoś coś wie o wynikach sugerujesz, że już dzisiaj wybrano zwycięzców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ktoś coś wie o wynikach sugerujesz, że już dzisiaj wybrano zwycięzców? No to wynika z tego że ja za dużo wypiłem, bo myślałem że to dziś ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dzisiaj eliminacje i jeśli organizatorzy znajdą chwilę to być może coś wrzucą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Są juz gdzieś wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 ja wiem tylko tyle, że zwycięski Bitter chłodzi się u mnie w lodówce niestety nie poznałem imienia kolegi, który uradowany wygraną wręczył mi piwo gdy polewałem Pieronowego Schwarzbiera ;] tak czy inaczej dzięki za piwo i gratulacje dla wszystkich wygranych, ktokolwiek wygrał Fryta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dry Stout: 1. Leszek Jasiński 2. Zbigniew Haydyła 3. Rafał Pałka Oktoberfest: 1. Jerzy Miler 2. Grzegorz Pyzalski 3. Jarosław Laprus Bock: 1. Krzysztof Zach 2. Marek Kmiecik 3. Jacek Jędrzejczak Strong Bitter: 1. Dariusz Fiszer 2. Dariusz Pięta 3. Waldemar Pitala Fryta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Gratuluję wszystkim zwycięzcom, a dziękuję sędziom i całej załodze za wsparcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 ja wiem tylko tyle, że zwycięski Bitter chłodzi się u mnie w lodówce niestety nie poznałem imienia kolegi, który uradowany wygraną wręczył mi piwo gdy polewałem Pieronowego Schwarzbiera ;] tak czy inaczej dzięki za piwo i gratulacje dla wszystkich wygranych, ktokolwiek wygrał Ode mnie otrzymałeś te butelczynę, musiałem juz lecieć bo zmokliśmy bardzo z żoną, szwagierką i 7-mio miesięczną córeczką, wiec przekazałem najbliższej osobie i fru do domu. Jeśli chodzi o konkurs, w życiu bym nie przypuszczał ze mogę wygrać w pierwszym podejściu konkursowym :-). Dziękuję wszystkim za wsparcie i miłe przyjęcie zarówno w sobotę jak iw niedzielę, poznałem sporo z Was, spróbowałem sporo bardzo dobrych piw i poznałem na własnej skórze jak wygląda taki konkurs. Aha, mam na imię Darek. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 miło było poznać piwo zdegustuję w najbliższym czasie i jeszcze raz gratulacje ;] zapraszam na spotkania w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Gratulacje dla zwycięzców a szczególnie dla Darka - pamiętam jak dziś, jak jego żona z nie narodzoną jeszcze córeczką przyszła kupić zestaw warzelniczy Pozdrowienia także dla szwagierki, która ten zestaw musiała wtedy nosić Fryta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Również serdeczne gratki dla wszystkich startujących jak również dla całego pudła. Pogoda nie była w stanie zepsuć całkiem udanej niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekkk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 O! Mój pierwszy konkurs i pudło w bardzo tradycyjnej kategorii Gestwa Brewferm Lager daje radę Podziękowania dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A będą ogłoszone również dalsze miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dajcie organizatorom czas na wytrzeźwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/w-chorzowskim-skansenie-trwa-festiwal-piw-domowych-zdjecia,2340244,t,id.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi