Dario Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 SAB Miller? Bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlito Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Żarty żartami ale coraz bliżej pełnego stołu, proszę się rejestrować. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez dovierny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Ja chętnie spróbuję edit: już aplikacja ściągnięta, jestem zarejestrowany, złożyłem podanie do klubu i przegrałem całe pieniądze Edytowane 1 Lutego 2014 przez 05paw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 masz auto? możesz zastawić. w cashier możesz kliknać żeby dalo Ci 1000$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jeżeli jest jeszcze wolne miejsce, też chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 tomato gdzie to trzeba kliknąć w kasjerze? (mam polską wersję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 a jednak inaczej. na stole kliknij opcje i tam masz dodaj żeton. A jak to nie działa, to nie wiem. trzeba chyba zejść do 0 żeby dodało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Obecnie jest 6 graczy na tournament. Wlasnie zarejestrowalem nastepnych 6 osób do klubu (musicie zarejestrowac sie do turnamentu!) I na razie chyba bedziemy mieli 12 graczy pierwszego dna. Czy ktos ma ochote zostac Adminem w klubie? Dla tych co chca sie ciagle zarejestrowac: Gdzie: PokerStars.com Nazwa klubu: piwo.piwo , ID# 893480 Hasło do klubu: piwo.piwo Po zarejestrowaniu do klubu, ja muszę was "przyjąć do klubu" a potem ty musisz się zarejestrować na tournament. Turnament odbędzie się w niedzielę (jutro) 2 lutego 2014 o godz. 19:00 polskiego czasu. Gramy w No Limit Holde'm, na "wirtualną kasę". Edytowane 1 Lutego 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jakiś mało jestem na oriencie, bo nie mogę znaleźć czegoś takiego jak kluby. Są tylko stoły ale takiego jak scooby podał to nie widzę. Może ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Teraz się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Udało się Jestem pod nickiem "cestislav" Do zobaczenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ty to jesteś spostrzegawczy To ja! Chyba udało mi się zarejestrować i wpisać na turniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No to mamy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A jest to chociaż legalne? Po tym co tusku wyczynia to ja nie jestem pewny czy poker jest legalny. A jak powiedzą, że oddychanie jest nielegalne, to przestaniesz oddychać? Ludzie, co z wami?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Nie ogarniam jak dodać kasę żeby nie płacić prawdziwymi, na turniej nie mogę się zapisać bez wirtualnej gotówki. edit: nie wiem jak ale już samo mi dodało 1000, wszystko jest ok Edytowane 2 Lutego 2014 przez 05paw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Również się zarejestrowałem. Mam nadzieję, że będę mógł zagrać z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jezeli zarejestrujesz sie w klubie dzisiaj, ja po powrocie z pracy ok. 18:45 polskiego czasu ciebie "zaakceptuje" do klubu I wtedy bedziesz mogl sie zarejestrowac na tournament. Na razie rejestrujcie sie w klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 2 Lutego 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Udało się Jestem pod nickiem "cestislav" Do zobaczenia jutro Ciężko będzie rozpoznac forumowicza pod nowym nickiem, polecam skojarzone nicki. Łatwiej domyślić się, że Fidlos_D to Fidel. Nie marudź Dagome i wszystkie formy imienia oprócz tej archaicznej były zajęte, a numerków nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Obecnie do klubu należy 17 graczy a na tournament zapisanych jest 12 graczy. Jeżeli ta liczba się nie zmieni, w puli będzie $1200 I rozdział za miejsca 1,2 i 3 jest 50%-30%-20%, tzn $600, $360, $240. Turnament zaczyna się za 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 trochę wiary przybyło, ale nie wszycy sie zarejstrowli w turnamencie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 właśnie miałem pytać... o jakowyś czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi