elroy Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Połączenie przez ikonkę jest tylko dla userów windowsa...czuje się dyskryminowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 To jest kwestia tego jak w Twoim systemie interpretowane są odnośniki do protokołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A jak to mozna edytowac, bo nie mam pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A jaki system? Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Temat posprzątałem z offtopiców i tym podobnych sytuacji. Proszę tutaj kierować tylko sprawy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Odświezam temat. Czy znalazło by się kilku chętnych na co-tygodniowe spotkania tematyczne: konkretna godzina, dzień, konkretny temat (np. "stout" albo "dekokcja" czy "chmielenie na zimno" etc)? Edytowane 6 Maja 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja też jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dobry pomysł, jeżeli padnie na jakiś określony temat, to odpowiednio rozreklamuję na forum i facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Podpisuje się "dwoma ręcyma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) No to trzeba by było głosować na dzień/godzinę: co byście powiedzieli na niedzielę o 20:00? Teraz sprawa tematu: co byście powiedzieli na "potrójny" temat (tzn. trzy różne tematy), tzn. jeden temat to styl piwa, drugi temat to surowce, trzeci temat to sprzęt/proces piwowarski. Np. na następne spotkanie proponuję tematy: *styl piwa: IPA *surowce piwowarskie: drożdże suche *sprzęt/proces: chłodzenie brzeczki. Proszę podawajcie propozycje daty i godziny a także tematu i ogólne pomysły. Edytowane 6 Maja 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Kolejny propozycje: *Styl: American Brown Ale *Sprzet: 'zacieram w lodowce' - wykonanie/proces/wady i zalety *Z innej beczki: Style spoza listy bjcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Kolejny propozycje: *Styl: American Brown Ale *Sprzet: 'zacieram w lodowce' - wykonanie/proces/wady i zalety *Z innej beczki: Style spoza listy bjcp Podoba mi się twój "styl" i "z innej beczki". Co do zacierania w lodówce, to chociasz sam to stosuję, to w Polsce to popularne nie jest (koszty) więc nie myślę żeby to wielu interesowało. Ale zawsze mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Można jakiś voting zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Z ta inna beczka to chodzi mi głównie o ciekawe style zhttp://www.brewersassociation.org/pages/business-tools/publications/beer-style-guidelines Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Tez z checia pogadam,ale wola mi o password, ktorego nie znam Edit: solved Edytowane 6 Maja 2014 przez Samael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Hasło na BeerTalk jest "piwo" (!) Co myślicie na temat daty/godziny tego spotkania? Niedziela o 20:00 wam pasuje? A może macie inne propozycje? A może takie trzy tematy na to spotkanie: *Styl: Brown Ale *Sprzet / surowce: suche drożdże *Z innej beczki: Style spoza listy bjcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Mine dzisiaj niestety nie bedzie; Dzien Matki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 20:10 a beertalk pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 6 Czerwca 2014 przez tomo33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 kiedyś to tam się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ja na wczasach jestem wiec czuje się usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 6 Czerwca 2014 przez tomo33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi