Pierre Celis Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Blogerskie śledztwo… Bardzo dużo było próśb z Was [...]Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nowy smakuje lepiej-jest bardziej słodki. Nie jest to liga cieszyńskiego czy łódzkiego, ale dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Moim zdaniem jest bardzo udany. Piłem niedawno i byłem zaskoczony wysoką jakością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Słodki ulep, z trudem wypiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) I to jest to piwo, które ma DMS. Be... Zaleta to zwrotna butelka. Edytowane 11 Lutego 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 dobre, bo słodkie. Teraz już wiem skąd ta awersja do chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Nie wiem skąd takie dobre opinie, ja ledwo je wypiłem. Najbardziej przeszkadzał mi nieprzyjemny posmak spirytusowy. Edytowane 11 Lutego 2014 przez Gajosq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Słodki ulep, z trudem wypiłem. Ja tak samo. Mocno za słodkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie wiem skąd takie dobre opinie, ja ledwo je wypiłem. Najbardziej przeszkadzał mi nieprzyjemny posmak spirytusowy. A stąd, że smak jest rzeczą bardzo subiektywną i to, że Tobie nie smakuje nie znaczy, że nie będzie smakować komuś innemu. slotish 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 A stąd, że smak jest rzeczą bardzo subiektywną i to, że Tobie nie smakuje nie znaczy, że nie będzie smakować komuś innemu. No ok masz rację. O guście się nie dyskutuje. Ja osobiście do tego Portera nie sięgnę drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ja też nie . Wprawdzie nie jest jakiś dramatyczny , ale do cieszyńskiego/żywieckiego mu daaaleko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi