Krzyżak Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Podczas fermentacji ciśnieniowej, miałem podłączony wężyk z kranikiem typu picknik do zlewania próbek. Pewnego dnia wracam do domu a tu pięknie Citrą pachnie od drzwi. Co się okazało, kranik piknik "wysadziło" z wężyka (był tylko na wcisk) i 30 litrów piwka ładnie pod ciśnieniem rozlało się po domu. Pachniało/śmierdziało przez tydzień. Żona mega "zadowolona" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się