WiHuRa Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 14.03.2014, tj. piątek, z okazji Dnia Świętego Patryka zapraszam wszystkich chętnych do Starego Browaru Rzeszowskiego na spotkanie towarzyskie "przy piwie". W Browarze będzie premiera Stoutu. Start godzina 19:00. Chętni którzy dotychczas nie uczestniczyli w żadnym spotkaniu proszę o info tutaj lub na PW, wymienimy się kontaktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Podbijam, wybiera się ktoś jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Wybieram się ja Ma info do 4-5 osób że też będą. Edytowane 13 Marca 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Też będę Mamy zarezerwowany stół na 15 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Chciałbym, naprawdę bardzo bym chciał. Może się uda... Jak zwykle problemy z powrotem do bazy mam Edytowane 13 Marca 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jak zwykle problemy z powrotem do bazy mam Kima i rano powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Gdzie? Na dworcu? raz o mały włos tak się nie stało kiedy uszkodziłem dotyk w HTC i nie mogłem zadzwonić. Kontakty zapisane w telefonie, numeru nie pamiętam i lipa Panie, lipa Pociąg dopiero o 4 rano miałem Nigdy więcej telefonu z dotykiem bez klawiatury. Edytowane 13 Marca 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Stary browar jest częścią hotelu Bristol. Gdzie tu problem z noclegiem widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A jak myślisz? http://www.bristol-rzeszow.pl/pakiet-stay-and-save.html Za taką kasę to wolę iść na piechotę do domu, albo najlepiej w ogóle się nie ruszać z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Gdzie? Na dworcu? raz o mały włos tak się nie stało kiedy uszkodziłem dotyk w HTC i nie mogłem zadzwonić. Kontakty zapisane w telefonie, numeru nie pamiętam i lipa Panie, lipa Pociąg dopiero o 4 rano miałem Nigdy więcej telefonu z dotykiem bez klawiatury. To spoko, browar do 4.00 czynny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Tanich noclegów w Rz nie brakuje. Akurat przy dworcu (ul. Asnyka) jest tani hostel o nazwie Omega (30-40 dychy łóżko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) To spoko, browar do 4.00 czynny Jak wszyscy zostaną to no problem jak znam życie to ludziska pouciekają sporo wcześniej Edytowane 13 Marca 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja jednak pasuje. Zakupiłem u Tomka 2 stouty i to mi musi wystarczyć Bawcie się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbarus Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Frekwencja dopisała. Oby więcej takich spotkań Sent from my BlackBerry 9800 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Zaiste. Dobre towarzystwo, świetny owsiany stout i ciężki poranek Za dwa tygodnie powtórka na Karpackim konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Wyśmienity stout! + doborowe towarzystwo = Bardzo Ciężki Poranek ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbarus Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tak się kończy dźwiganie litrowych kufli Sent from my BlackBerry 9800 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Nareszcie udało się wspólnie usiąść przy stole i wspólnie biesiadować, powtórka 29.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Tym, którzy nie byli na spotkaniu i nie próbowali Stouta polecam skosztować lub kupić na wynos. Do konkursu Karpackiego na pewno nie dotrwa. Edytowane 17 Marca 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi