Rafał Pałka Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Cześć. Czy zna ktoś miejsce w Krakowie gdzie można odkupić butelki najlepiej z transporterami? Potrzebuję 4 x 20 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 A w jakich okolicach Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Przejdź się po pubach, gdzie leją piwa z butelek bezzwrotnych i spróbuj się dogadać by ci odkładali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Najbliższy sklep który ma w ofercie piwo. Wybieraj te bez osadu na dnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betiglo Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Przejdź się po pubach, gdzie leją piwa z butelek bezzwrotnych i spróbuj się dogadać by ci odkładali. Mnie znajomy ,który prowadzi mały sklepik spożywczy zawalił cały garaż bezzwrotnymi .Kontenery mozesz kupić w jakimś markecie -ja kupuję w Kauflandzie -po 8zeta za szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Mieszkam na Azorach ale mogę podjechać w dowolne miejsce w Krakowie. Chciałem kupić w sklepie osiedlowym ale nie chcieli mi sprzedać. Wydaje mi się że to nie jest problem a jednak. Możesz rozwinąć to o Kauflandzie? Bierzesz pusty transporter i idziesz z nim do kasy czy mają jakieś kontenery w ofercie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 W kauflandzie na kasie mają kody na skrzynki jako opakowania zwrotne. Bierzesz idziesz i płacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieprzem Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja kupowałem tez skrzynki w Polskiej Chacie. Transporter kosztuje około 10zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpatyk Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Najtańsze skrzynki mają w Realu. Ostatnio płaciłem 6 PLN za skrzyneczke. Chyba taniej się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meriadock Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Zapytaj w sklepie Piwa i wody regionalne w Krakowie ul.Łużycka 25. Z tego co pamiętam to dawali czasem ogłoszenie, że mają puste butelki do oddania i to w dużych ilościach. W składzie piwa i alkoholi ul.Czarnowiejska 91 B też coś podobnego było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gdzie publikowali te ogłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi