vald Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 *przebłysk geniuszu* EJ A CO JEŚLI JEMU RZECZYWIŚCIE TEN SOMERSBY SMAKUJE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Więcej złęgo robicie PG niż ludzie którzy krytykują ten wpis, IMO, bo zachęcacie tych którym jakieś zachowanie nie pasuje żeby w ogóle zrezygnowali z tego bloga. Way to go jak wcześniej powiedziałem - każdy ma swój rozum - to chyba nie podlega dyskusji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vald Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Więcej złęgo robicie PG niż ludzie którzy krytykują ten wpis, IMO, bo zachęcacie tych którym jakieś zachowanie nie pasuje żeby w ogóle zrezygnowali z tego bloga. Way to go jak wcześniej powiedziałem - każdy ma swój rozum - to chyba nie podlega dyskusji? Wiadomo, ale czy warto ludzi przekonywać że lepiej jest przestać czytać bloga, niż wyrazić swoje niezadowolenie z tego że pojawiła się tam ukryta reklama? Nieważne jak oczywista by nie była? Akurat to że każdy w dowolnej chwili wedle własnego uznania może przestać coś czytać, też nie podlega dyskusji, a jednak o tym wspominasz Edytowane 13 Marca 2014 przez vald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 też nie podlega dyskusji, a jednak o tym wspominasz wspominam bo są ludzie, którzy wierzą, że jednak warto by było to uregulować odgórnie ergo państwo wie lepiej co mam czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 vald dobrze prawisz, tylko jedna uwaga, naprawdę na pewno pisze się razem. cml ignorancja nie pozwala Ci zrozumieć tego, że jak ktoś śmie nazywać się recenzentem to ma nie oszukiwać? i nie chodzi o żadne odgórne prawa, tylko zwykłą, ludzką uczciwość. Idziesz do restauracji to wierzysz, że kucharz nie napluje do talerza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja nikogo nie namawiam żeby przestał czytać bloga, każdy zrobi jak chce, to ja rezygnuje z jego czytania bo mi taka forma nie odpowiada.Dobra przez nas wszystkich przemawia zazdrość i zawiść Polska, że komuś się udało więc trzeba mu dokopać Jak ja uwielbiam taki pseudo "argument". Nie o to w tym chodzi, stracił on w moich oczach na wiarygodności trochę i tyle... jak ktoś śmie nazywać się recenzentem to ma nie oszukiwać? Jakoś jeden koleś z blogu kolesia kropka kom oszukuje ludzi na recenzjach od dawna, bo nie chce palić za sobą mostów, przy ocenianiu Polskich piw rzemieślniczych i nie tylko, i jakoś wrzawa się nie podnosi po jego recenzjach (chociażby recenzja Doktorka z którymi wszem i wobec współpracuje, a piwo nie było dobre, wręcz poniżej przeciętnej) Ale tak to jest, trzeba umieć oddzielić plew od ziarna, i tak pewnie polecą zaraz posty o nasz ból dupy że komuś się udało. Z mojej strony kończę tym miłym akcentem tą dyskusję, i doradzam napić się dobrego i pysznego somersby, z dodatkiem ginu lub bez ale koniecznie z lodem.... no ewentualnie jakiejś AIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) *przebłysk geniuszu* EJ A CO JEŚLI JEMU RZECZYWIŚCIE TEN SOMERSBY SMAKUJE?? No właśnie, ja myślę że to jest po prostu prawda! On to lubi i mu smakuje i chciał nam o tym powiedzieć! Somersbi jest pyszne! Zresztą jak widać, fanów już przybywa: doradzam napić się dobrego i pysznego somersby, z dodatkiem ginu lub bez ale koniecznie z lodem ja też biegnę po somersby! (sorry Undeath) Edytowane 14 Marca 2014 przez ponury fermentaThor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dla mnie też Michał stracił dużo jako bezstronny recenzent piw. Nie będę już brał jego ocen pod uwagę. Sorry taki mamy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Przeczytałem i nie wierzę... Ciekawe czemu w tym wpisie nie było zwyczajnej dla autora dawki bluzgów i kolokwializmów? Żenujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mozna zacytować tylko klasyka: "Zapłacili za 3:0? będzie 3:0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 "Ja Ci nawet dopłacę (...) Ja jestem uczciwym sędzią" Ktoby przypuszczał, że "Piłkarski poker" przejdzie w meandry piwoblogerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Prędzej czy później każdy kto robi coś w internecie się sprzedaje. Zwłaszcza za hajs z jutuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi