lukaus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dobry wieczor. Zupelny nowicjusz mieszkajacy od 10 lat w stanie gdzie pije sie najwiecej piwa zapragnal stworzyc cos swojego i na forum szuka porad i inspiracji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No to powitać kolejnego zza wielkiej wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 w stanie gdzie pije sie najwiecej piwa W stanie krytycznym? Zawsze chciałem to powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaus Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No to powitać kolejnego zza wielkiej wody To jest tu nas więcej??? w stanie gdzie pije sie najwiecej piwa W stanie krytycznym? Zawsze chciałem to powiedzieć Nie. W Wisconsin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witamy! Zajrzyj do mapy piwowarów a dowiesz się, że nie jesteś sam. Przy okazji możesz sam się zlokalizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witaj, Jak na wielkość USA to można powiedzieć że do scooby_brew masz rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Lukaus pozdrowienia z MI; szczęśliwego warzenia i smacznego piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaus Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzieki. Za radą mojego dostawcy zrobie ze dwie warki z kita a potem jak wyjda dobrze to biore sie za all grain. Doczekac sie nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Lukaus jak będziesz się przenosił na all-grain to daj znać pomogę ci znaleźć dobry I tani sprzęt, I doradzę ci gdzie go kupić I czego się wystrzegać. Powodzenia w warzeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi