kopyr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Sami pracocholicy i niezastąpieni ludzie. Jak mawia szef mojej żony "cmentarze pełne są ludzi, którzy myśleli, że są niezastąpieni". Oczywiście nikomu nie życzę dołączenia , ale czasem warto się zastanowić, czy nie zwolnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tak przyjemnie jak teraz, to się tylko w wakacje pracuje. Dojazd do fabryki ~25', powrót z fabryki ~35', jak normalnie z trudem się uwijam w godzinę. W pracy też przyjemnie, nikt nic nie chce, życie się toczy wolno, wchodzisz do kuchni o 11 i są kubki... Tylko tak pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Sami pracocholicy i niezastąpieni ludzie. Jak mawia szef mojej żony "cmentarze pełne są ludzi' date=' którzy myśleli, że są niezastąpieni". Oczywiście nikomu nie życzę dołączenia , ale czasem warto się zastanowić, czy nie zwolnić.[/quote'] To racja. Wiem to po sobie. Też musiałem zwolnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Sami pracocholicy i niezastąpieni ludzie. Właśnie dostałem maila od przełożonego: Z uwagi na ###################### w dniu 31.12 2010 zmieniam Wam godziny pracy w tym dniu na 12-20. A miałem pracować 9-17. Jeszcze masz zamiar kpić z ludzi pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Z nikogo nie kpię, tylko tak na to wychodzi, że Twoje szefostwo ma Cię w rzyci, gdzieś głęboko, a ludzie (społeczność) to rozumieją, że każdemu należy się wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cześć Z nikogo nie kpię, tylko tak na to wychodzi, że Twoje szefostwo ma Cię w rzyci, gdzieś głęboko, a ludzie (społeczność) to rozumieją, że każdemu należy się wolne. niestety .... nie do końca się zgadzam z Twoim zdaniem ... ale ciesze się że nie kpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przynajmniej się wyśpisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cześć Przynajmniej się wyśpisz. Uwierz mi , mam biologiczny budzik który budzi mnie co dzień pomiędzy 5-6 rano. Jakby było mało dziś o 14:45, piętnaście minut przed fajrantem dostałem polecenie służbowe na piśmie pozostania w pracy do 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cześć Przynajmniej się wyśpisz. Uwierz mi , mam biologiczny budzik który budzi mnie co dzień pomiędzy 5-6 rano. Jakby było mało dziś o 14:45, piętnaście minut przed fajrantem dostałem polecenie służbowe na piśmie pozostania w pracy do 17:00. No to fajnie, bo jakieś nadgodzinki wpadną. Na te nadgodziny to pewnie też papier podpisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cześć No to fajnie, bo jakieś nadgodzinki wpadną. Na te nadgodziny to pewnie też papier podpisałeś. Tak będę mógł je wybrać w terminie dogodnym dla .... kierownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Czas na zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Uwierz mi , mam biologiczny budzik który budzi mnie co dzień pomiędzy 5-6 rano. Mnie tez budzi, ale to nie jest powód do wstawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cześć Uwierz mi ' date=' mam biologiczny budzik który budzi mnie co dzień pomiędzy 5-6 rano.[/quote']Mnie tez budzi, ale to nie jest powód do wstawania. Mój budzik jak nie wstanę to się posika na środku pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Robota to głupota - picie to jest życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cześć Robota to głupota - picie to jest życie. Kusisz Janek kusisz ............. pierdolnąć tym wszystkim nie spłacać kredytów, niech bank wywali Wiesię i Krzysia na bruk, zaszyć się gdzieś w beskidzkim lesie w jakiejś malej przytulnej bimbrowni ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Grzesiu bez przesady. To tylko slogan. Dla normalnych nie do przyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Cześć. Grzesiu bez przesady. To tylko slogan. Dla normalnych nie do przyjęcia. Kiedy mnie kusi ta perspektywa. Nie tyle bimbrowni ............a ucieczki. Edytowane 28 Grudnia 2010 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ucieczka to nie jest wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Cześć Ucieczka to nie jest wyjście. No ni by nie. Ale kusząca perspektywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jak kusi to musi być diabeł. Do złego zawsze kusi. Trzeba to przemyśleć. I tylko spokój i rozsądek może decydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) A ja mam dwa tygodnie urlopu. I pozdrawiam wszystkich z Belgii . Edytowane 28 Grudnia 2010 przez darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 A ja mam dwa tygodnie urlopu. I pozdrawiam wszystkich z Belgii . Pozdrawiamy Wspieramy Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 kopyr napisałbyś coś ciekawego na blogu a nie się lenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że wypijesz zdrowie polskich piwowarów belgijskim piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 a mój kolega ma miesiąc urlopu. Normalnie by się człowiek cieszył, ale on w wieku 20 par lat dostał samoistnej odmy płuc. I to przed świętami. Zwykle bywa tak ze doceniamy to dopiero wtedy jak to tracimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi