kaz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mniam zrobiłem i zjadłem żeberka pieczone w miodzie Mniam !! Pees Saszetka Budvar Lager płaska nadal jak jezioro podczas flauty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 dziś miałem straszny sen - śniło mi się że znów pracowałem w debrasilu. Najgorsze było to że ktoś wymyślił że będziemy mieli otwarte fermentory, ale zawsze wychodziło tak że fermentujące piwo się z nich wylewało i potem trzeba było sprzątać morze piany i jeszcze wszystkie piwa się zakażały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Koszmar Mnie się piwo jeszcze nie śni po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wielce nocne rozmowy... a godziny postów wieczorne i poranne Przed chwilką "Zuzilinda" poszła spać, jej matka zamęczona, mi pękają bębenki, a piwo stoi w lodówce i dzisiaj się nie doczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 A co tak późno szła spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Bo jest nieznośna Ząbki idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego w 2012 roku życzy piwowarom piwowar Maxhot ,samych udanych warek wszelkiej pomyślności i zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jako, że dziś święto postanowiłem wymienić anodę magnezową w bojlerze. To pierwsza wymiana po trzech latach używania. Musze powiedzieć, że się pozytywnie rozczarowałem. Ubyło, ale bez dramatu, pewnie dlatego, że bojler rzadko wpięty jest do elektryczności. Z tej okazji wymyśliłem, że trzeba rozejrzeć się za pokazowym ze sklepów (takim z wyciętym sporym fragmentem płaszcza), mogłaby być z niego ciekawa kadź zacierna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ten płaszcz jest z kwasówki, ile ma pojemności i jak jest cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Niestety najczęściej płaszcz jest emaliowany. Cena jest zagadką. Trzeba byłoby pochodzić po sklepach hydraulicznych i popytać, albo spróbować uderzyć do przedstawicieli handlowych poszczególnych producentów. Takie pokazowe bojlery mają w castoramie. Wyciętą mają zazwyczaj 1/4 boku, tak, by można było zajrzeć do środka. Myślę, że gdyby położyć go w poziomie byłby niezły otwór zasypowy, z podłączeniem filtratora też by pewnie poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 bojler można kupić nowy za 350 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Cześć Pisze w tym wątku gdyż dziś o 13 z hakiem całkowicie mi się ściemniło jedna chwila nieuwagi i odwijana rura hdpe zwinęła się z powrotem trafiając mnie końcówką w głowę. Maiłem ubrana czapkę i dobrze że tam gdzie robiliśmy nasypało sporo śniegu to ustałem na nogach ale prze chwile nic nie widziałem. Szczęściem było też że rura byłą ucięta równo a nie do szpica. Mój tato maił śmiertelny wypadek 13-tego, moze ja nie powinienem w ten dzień chodzić do pracy Edytowane 13 Stycznia 2012 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zdjęcie nie jest specjalnie drastyczne .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zdjęcie nie jest specjalnie drastyczne .... Prawie jak Harry Potter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześc Prawie jak Harry Potter Tylko sexi grzywki brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześc Tylko sexi grzywki brakuje Zasłaniała by tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Prawie jak Harry Potter Prawie jak prokurator Przybył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jaka średnica tej rury? Wyglada na 110. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Prawie jak prokurator Przybył. On to chciał taka mieć tylko zabrakło umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć Jacer rura hdpe fi 40 mm, koniec krążka więc mocno zwinięta i mocno sprężynująca. Kopyr jak rozumiem pijesz do łysiny bo on sobie trafił w policzek I on się chyba nazywał Przybyła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kopyr jak rozumiem pijesz do łysiny bo on sobie trafił w policzek I on się chyba nazywał Przybyła ? Nazywa się Przybył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Grześ w piątki zakładaj kask, w pozostałe dni tygodnia też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć Jacer rura hdpe fi 40 mm, koniec krążka więc mocno zwinięta i mocno sprężynująca. Kopyr jak rozumiem pijesz do łysiny bo on sobie trafił w policzek I on się chyba nazywał Przybyła ? ludzie tragedię przeżywają a wy sobie jaja robicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No właśnie, gdzie był kask? eee, tylko 40tka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 a tak w ogóle to do czego taka rura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi